don't know how to...

hej, jag igen.. men vad ska man göra jag kan ju inte sova... jag kom och tänka på en sak... en väldigt viktig sak och viktiga personer.
det är fyra människor jag tänker på, bara fyra i Sörmland, fyra i Sverige, fyra i Europa, fyra på Jorden och endast fyra i Universum som jag tänker på, och med mig blir vi fem.
ni vet vilka ni är och ni vet vilka ni är sm ska a emot hjärtat jag skickar er ikväll, jag saknar er så mycket.
inte så at jag gråter här men jag har ett hål i hjärtat just nu och jag behöver er till att skotta igen det.
vi säger, vi ska aldrig skiljas, vi ska aldrig glida isär... jag börjar se sanningen i att vi kommer att göra det. minnen kommer vi att ha men återsenden kommer vi kanske inte ha mer än kanske en gång per år.
kanske ännu mindre snart.
det är inte om 10 minuter jag prata om, utan att nästa år kan vara ett år utan så mycket som tankar år varandra.
jag känner mig inte bekväm i tanken.
vi tänker att vi ska hålla ihop för vi har aldrig känt av hur det är att vara ifrån varandra.
Nicoline är i Södertälje, jag är nere åt helvete i Norrköping och Lisen, Ida och Amelie är kvar i Flen. jag hatar att skriva det men vi kommer inte ha tid för varandra, med skola och lägenhet så långt bort blir det inte ofta. och när jag väl är hemma kan jag inte ta mig in till Flen och träffa alla för jag bor ute i svinhuset dunker.
det jag svammlar om är fan inte något jag bara säger och att det senare kan sopas under mattan, det jag säge är sanningen och det vet vi alla fem. jag önskar att nu kunde skotta igen mitt hål i hjärtat men det kan ni inte, för ni får aldrig tid att gräppa spadarna och fylla igen det.
men  min tid i Norrköping försöker jag själv och en stor del fylls i av mina vänner i Norrköping, jag tror jag faktiskt älskar dem också men de finns fortfarande jobb för er med och jag önskar att vi skulle ha tid att fylla mitt hjärta,
ni har alltid en plats där och det vet ni, jag tror inte att de platserna någonsin kommer att tas upp av andra... jag hoppas inte det.
men jag vet att vi betyder mer för varandra än det vi bara säger, vi betyder år, veckor, månader, timmar av skratt och umgänge, vissa längre än andra.
vi kommer häras, vissa mer vissa mindre, ni kommer alltid kunna nå mig, men ibland räcker inte tiden till att svara.
ett väldigt långt och besvärligt kärleksbrev till mina fyra vänner i universum men läs det.
jag tror ni behöver se vad som står.
massa minnen från mig //fanny

gästblogg ;)

trött trött bara tröttt!!!!
hej det är fanny igen! weeeho visst är det roligt! ialla fall  jag gästbloggar so ni märker och jag har raderat min blogg så jag kommer att vara stammis här när nico inte skriver!
trevlig jul det har varit älskart! det kändes inte som jul men det var en mysig jul med ing förväntningar :)
nu faller mina ögonlock ihop men jag hoppas att ni har en härlig natt sov bäst!!
♣CARPE DIEM♣ //fanny

Underbar kväll

God jul på er alla !
I början av dagen kändes denna dag inte som julafton men det kom sig att bli en riktigt härlig kväll. Med hela tjocka släkten hos mormor var det kalle, käk, mysig promenad till morfar, tomten, lek, diskusioner och framför allt, skratt.
När jag satt där, proppmätt, med släkten runt omkring mig insåg jag hur härlig släkt jag har. Julklappar är en sak men utan dessa härliga människor skulle sakerna inte betyda något. Det var en riktigt lyckad kväll !
Så nu sitter jag här i min säng på en underbar fäll som äntligen blev min, efter alla dessa gånger på IKEA och alla dessa, nejen och någon annangångsvar, nu är den min min min och jag älskar den !
Att man sen kommer dra till Florida i påsk gör ju inte kvällen sämre.

Love

//Nicoline

En lite bajskorv i ungnen

Rubriken talar för sig själv, hur mogen jag är alltså, för det ligger såklart ingen bajskorv i ugnen, bara kladdkaka som ser ut som en bajskorv.

Så nu sitter man här, klockan är 23:07. Sigrid ligger bredvid mig och sover, jag känner doften av en kladdkaka som snart ligger i min mage och fettar sig. Om 53 minuter är det julafton. Fan vad jag är duktig på huvudräkning !
Nu piper det där nere, här ska käkas !!
Wiiihhooo!

Boots 549

Kan inte bestämma mig om dom här skorna är snygga eller fula?
Nejustja, dom är gryma !
Ska jag klicka hem dom ? Ska jag fråga tomten om jag får dom ?

RSS 2.0