Yea bitch

Om du inte har sett det här måste du kolla på det nu!!!!!!!Du vill inte missa det, jag lovar!
http://www.youtube.com/watch?v=jRT6rHl8CzE&feature=related


Västkusten

Idag ska jag packa för imorgon bär det av to the wild wild westcoast!
igår var jag med Amanda i Eskilstuna. Vi fick åka in tidigt, redan halv sju för klockan halv åtta tatuerade sig Amanda, skitcool blev den. Sen satt vi på MCdonalds i nästan 2 timmar. Jag fick inte med mig så mycket hem men jag är lite fattig som ni vet..hehe. Bajs att jag inte har någon kamera att ta kort med..Jag köpte iallafall någon slags bandueBH med volanger, trosor och en jeansväst, skiiiiiiitcool!

Tre saker som snurrar runt i hjärnan just nu är:

1.Vart f*n tog solen och värmen vägen?

2.Jag måste ha sommarjobb nästa år.

3.Jag får aldrig skaffa ett kreditkort, lyxfällan nästa.


06:57

Är hos Ida i Flen, Ida har gått till jobbet...hmmm....kanske ska börja gå hem till Mellösa...bara 1 mil...1timme?2timmar?Nu ska jag klä på mig och se hur lång tid det tar att gå hem. Bye!

En till SKO

http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=IHDmUhkB6Kq6dTr25SAO32MjSxhug6onCqPUNzTI9ACbRtRJBRX3#shoeGallery


Justja, idag blev jag ett par skor rikare, fick äntligen mina svarta låga converse av farmor och farfar=)
NU, Rösta!

SKOR


http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=i7JuZH3nS9kvfLTb8MG9A8qMJb2LHdDpaKYzPQbhMBRrLkIIvMFv#shoeGallery

Rösta för fanken!

Lördag

Heej!
Idag har det varit sådärväder, varmt men ingen sol, lite smådroppar då och då. Mormor, mamma och jag åkte in till Eskiltuna vid 11 eller något sådant. Jag köpte blommor(hallå?) och så fick jag mina boots(ÄNTLIGEN) som jag gått och trånat efter sedan i vintras, tacktacktacktacktack! Jag ska åka in till Eskiltuna i veckan och köpa ett par skitcoola skor och lite annat smått, någon som vill hänga med?, call me then!
Kan inte ta några bilder, har haft sönder den tredje kameran nu, vad är det för fel på mig?

Pick'n'mix


The pain in my chest will never go away...


Glad!!!!!!!!!!

IHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Jag är bäst, lallallala wow YÄ! Jag gick in på tidigare platser, där fanns den mappen, jag tryckte på den och sen på återställd. Ihhhhhhhh! Dom är tillbaka. Nu måste jag gå och pussa på någon, lallalalallal........

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Skulle rensa och kolla på mina bilder, när jag är klar märker jag att jag har tagit bort en mapp med bilder, den enda mapp som jag verkligen ville ha kvar, det var bästa bilderna och den bästa kvällen,fan, Fan, FAN !

Mörbultat

Här är resultatet av forsen i Örebros badhus och airheadåkning på skön: ett mörbultat ben.

Hunger in my brain

Hej
Jag är hela tiden hungrig och sötsugen, jag går och småäter hela dagarna. Vet inte vad det beror på. Kanske för att jag inte har något att göra eller däför att jag är förkyld eller därför att jag är förkyld så att jag inte kan träna och då blir jag sötsugen och hungrig hela tiden.
Just nnu sitter jag och försöker installera The sims nattliv(blev sugen på att spela, haha). Det är bara det att det är något som är fel så det har tagit en halvtimme att installera 10%. Det gick upp till 55% och sedan dess har det laddat 10% på en halvtimme...jaja, jag SKA installera spelet om det så ska ta 3 år punkt slut.
Nu ska jag gå ner och länsa kylskåpet och gottskåpet, fan!

RSS 2.0