English, mightbe

Sorry for the bad update. Right now Im sitting and doing some homework and listen to Erik Hassle. Not my kind-of music byt good studdymusic. Well, again sorry for the bad uptate. While Im doing geografi you can lock at this gorgerous shoe. Im in love again.

I can't copy or save the picture so klick here!
Im good att english, ah?!

xoxo

Fur

Den finns överallt, alla vill ha den, pälsen.
Jag har hittat min, min fejkpäls alltså.
Jag är mycket emot riktig päls som ett plagg. Riktig päls är väl något som anses mycket fint. Men jag tycker tex kändisar kan visa att dom är emot päls och att det går lika bra med en fejkpäls.

Suget efter en riktig päls kanske blir stort, men det är något jag kommer att hålla mig borta ifrån.

Jag menar, en icke köttätare med rävpäls, hör hur det låter.


90210

Hej!
Följer ni 90210 season 2? Jag gör det. Jag vet inte om den går på svensk tv än, men jag, lite nördig som jag är, jag kolla på youtube.

För övrigt så är jag hemma från skolan idag. har ont i nacken, nyser och hostan är på väg.
Jag ska nog gå ner och baka en smaskig kladdkaka nu. Sen ska jag kolla på film och käka massa kladdkaka.

Tjingeling


Brunt

I nästan varje gatuhörn ser man, Brunt hår, Hösten och brunt hår, överallt. Är det överskattat? Självaste Blondinbella är mörkmörk brun.

Jag kommer att falla för detta bruna hår. Jag har alrig färgat mitt hår, någon gång måste bli den första.


Höst

Höst, det är tiden för ändring. Garderoben, karriären, hälsan, eller vad det nu kan vara. Vad är det som gör oss att vilja ha förändring i denna årstid? Är det mörkret som får oss att ge oss mål? Nu när det är mörkare kan jag kolla på Gossipgirl från fyra på eftermiddagen, jag kan plugga direkt och jag vill börja träna.
Den där symbolyska förkylningen som får en att ligga och glo på film hela dagen och dricka något varmt och ta hand om sig själv, det är ganska skönt. Unna dig en dag utan skolan.
Trots all den här, kanske posetiva förendringen, så, ärligt talat, jag längtar till sommaren. Hösten är vacker, men jag älskar solen och värmen. Men mörkbrunt hår, röda läppar och blek hy, det är hösten.


P.S

Det var Lisen som stod bakom kameran idag, så ingen bild på den gullungen. D.S

Vänner

Hej.
Nu är det helg igen, så skönt.
Idag har det varit en ganska bra dag, det har inte hänt så mycket, det har bara varit helt flummigt. Synd att jag inte kan ladda in videos, jag har en video från idag som är sjukt rolig, Haha. Har kollat på den ca 5 gånger nu. Walle går runt med en datamus och spelar lite teater, haha. I videon så kommer Hoodo och säger; har du snott en mus? Sen säger Fanny, asså, han är helt dum i huvudet.Haha. Och Walle man ska behandla lik med värdighet.Ingen Fattar.
Igår satt jag och kollade på bilder och så. Jag kände, vad skulle man göra utan sina puckade, underbara vänner? Dom får en alltid att skratta.

Jag älskar er mina vänner så otroligt mycket.Puss på dom.
Suddig bild Jag Walle balle och Storken
Walle med sin mus


Tar nog med kameran på måndag med, så då kommer kanske flera bilder.

Ha en bra helg

// Nico picko

Hej alla goingar

hur har eran dag varit?
Min har varit ganska bra faktiskt. var lite jobbigt för jag fick vänta så länge på bussen hem. Sen när jag kommit hem cyklade jag till Ida. vi tog en liten springtur, men flummade mest. Kanske hon lägger ut något på www.ipel.blogg.se 
Nu vet jag itne vad jag ska hitta på. på lördag fyller jag 15 bast.

Puss på er alla

RSS 2.0