Snowboard

Hej
Idag mår jag riktigt bra, för idag har jag änltigen fått stå på brädan. I början så gick det skit, kändes som att jag inte kunde någonting längre. Men sen for jag ner för backen och hoppade tillochmed på ett hopp. Så nu är jag riktigt glad. Tror att jag ska åka lite imorogn också, fast sen måste man ju så klart plugga också, som vanligt.


SJ

För en gångs skull! Jag tackar SJ, för dom gjorde så att jag slapp göra spanska prov idag :)
Det var allt

The Good days are now history


Hola!

Heej eller Hola !
Idag har det varit..som alla andra skoldagar. Kul med vännerna tråkigt med själva skolan. Jag har inte gått två veckor än i skolan och jag är redan skoltrött och bombas med prov, inlämningar och läxot hela tiden, plus ett jobbigt gymnasieval.
Imorse så låg det ännu mer snö på marken, fatta sen när allt ska smälta, översvämning? Jag vill iallafall ha sommar nu ! Tror inte att det går en enda dag utan att jag tjatar om sommaren. Men, åh, vill ju ha sommar, året om.
Nu ska jag plugga spanska, har prov på torsdag.

Inte nog med att man är trött hela tiden, jag kan inte bota det med shopping, jag måste ju som sagt spara pengar så att jag kan åka till Florida i sommar. Och jag vill verkligen dit. Så jag får väl använda samma kläder varje vecka den här terminen, HAha !

Någon som vill göra två So inlmningar åt mig, du får betalt så klar;)?

THE PARADISE! Just look at the picture, you can tell, ah?

HA

Virginia I think..Virginia! 1 ½ dygn kvar

När vi kom in i Florida kändes 3 timmar kvar väldigt lättande.
Första dagne


On the beach
Nyår. Jag bredvid världens vackraste djur.Vi har varit nere på strande, därför har jag inga skor och är sandig lite här och där.
Orkar inte lägga in flera bilder, så här tråkigt tycker jag iallafall att det är att lämna Florida, eller nej föresten, det går inte att visa hur fu**ingba*s tråkigt det är !

Sparar

Hej
Tittade fel, det är inte The hills och The city än. Så jag kan ju sitta här och skriva medans bilderna laddas in.
SItter och kollar på lite kläder. Igentligen så ska jag inte köpa något, eller lite, men inte så mycket. Ska spara pengar till sommaren, då jag har bestämmt att åka till Florida. I sommar är det garanterad värme.
Men det var verkligen konstigt att det var så kallt nu när jag var i Florida. Är vi redan på väg mot en istid och inte någon global uppvärmning?
På tal om shopping. Jag har fått lite mer hopp om att jag snart kommer att krama min försvunna resväska. Dom säger att en väska finns på arlanda, om det är min eller Nathalies vet jag inte. Men dom säger att den andra borde komma snart. Pappas kompis sa också att han hade väntat en vecka på sin väska, den hade tagit en liten resa till Afrika:P Så jag hoppas verkligen att den står utanför dörren så snart som möjligt !! Håll tummarna. Annars om jag inte får min väska, då kommer man kunna koka ägg på mig och jag skulle i stort sätt behöva köpa en helt ny garderob.
Jag är ju ganska skogalen, så, jag hade sju par skor i väskan, två par nya, så ärligt talat, jag är mest orolig för att jag inte kommer att få mina skor. T-shirts och short finns det många liknande axemplar, skor, no no !

Har skolan börjat?

Sugar

Förlåt, men jag gillar sån härn musik, jag är ingen coldplay människa. Sorry ! Jag ser inget i att lyssna på fina sorgliga låtar. Jag vill ha musik som får mig peppad och glad. Smakeen är som baken.
http://www.youtube.com/watch?v=_eL2Vi-x9dE Sugar
http://www.youtube.com/watch?v=Z0x6MGvedTM Inte min stil igentligen, but I like it;)
 Nu ska jag gå och kolla på The hills och The city. Sen lägegr jag in några få Florida bilder.


Pisstoff

Jag har ingen lust att skriva, kortfattat.
Jag har inte fått mitt bagage än. Det var tre dagar sen jag kom hem !
SKIT!

Varldens basta medicin

Trott, Forkyld, ont i orat(ev. inflamation) illamaende, det var sa jag madde idag.
Formiddagen var seg och jag madde pissigt. Familjen gick upp till stora poolen och simmade, forutom jag som troligtvis har en inflamation i orat. Sa jag gick in till farmor pa gymmet och gick lite pa traidmailen(ga band). Sen borjade det regna.
Pa eftermiddagen madde jag annu samre och gick och la mig och sov lite, sen masade jag mig upp for att vi skulle aka och shoppa ett litet tag. Efter bara en kortshopping pa ca 2 timmar mar jag prima!!
Nu mar jag superbra!! Shopping ar den basta medicinen av alla. Oronen ar ju fortfarnade daliga men sa har det varit lange nu.

Jag shoppade en huntandsmonstrad jacka, smycken, en hatt och ett skarp. Hittade ett par skitsnygga skor pa forever21, men det fanns bara ett par kvar och dom hade en skada pa klacken, sa jag sket i dom for tillfallet.
Om det ar nagot som jag ar bra pa sa ar det att spendera pengar. Sa ett bra jobb eller en rik man ar vad jag behover, HAHahhAHHAhaHAHhaHAHHA !!


Byebyebyebyebyebye

Nu ska vi spela Agrivation(kort) !!

See you later alligator!!

Frukost och 1 januari

Gott nytt ar alla skitungar !
Hade ni det bra?
NU ar det den forsta januari och jag dunderladdade med en caloririk frukost, ahha. Brukar inte bry mig om sant men just idag sa tankte jag verkligen pa det. Hahah !!OM ni vil veta sa at jag Sma runda frasiga vafflor med jordgubbsbitar i. Pa dom hade jag banan blandat med lonsirap, jordgubbar och gradd, varldens godaste !! JUmmie!!
JUst nu ar jag nyttig och sitter och dricker apeklsinjuice med apelsiner fran florida, om ni ville veta liksom;)
Nu ar det mindre an en vecka innan jag ar hemma, blabla. Jag vill itne aka hem an......

Hors snart igen
//Nicoline

RSS 2.0