snabbt kul !

Hej sitter nu vid datorn och försöker göra ett atbeta. Går INTE bra. Orkar inte göra idag. Jag sitter och lyssna rpå Stronger-BritneySpears. Så jag ställde mig upp och började sjunga och dansa, då ser jag att min syster sitter och kollar på tv bredvid. HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAH !! Men hon är så inne i programet så hon märkte inget. Oppps ! 


home

Heej !
Har eran dag varit bra ?

Jag hade det trevligt i eskilstuna. Fikade med Amanda. jag strosade runt på stan. Hittade en nitkuvertväska och en vit blus/skjorta. Nu ligger snön som ett litet vitt täcka på marken. Det är snorhalt ute.

Måste ha!
                 Sånna eller liknande.

Kanske stockholm på Lördag.

Sov gott!                                                 

Kwtf


Shopping


 Det här är saker jag vill trolla fram på direkten, och en knallröd halsduk. Dom gröna stövlarna är skitläckra !

Planer idag.

Hej på er.
Som ni kanske läst tidigare, är jag ledig idag. Jag började med att gå upp kl halv 9, villket är 2-3 timmar efter min vanliga tid om det är skola. Superskönt. Sitter och käkar nyponsoppa.
Idag, ska jag göra lite spanska. Jag skulle ha gjort no, men till min förskräckelse har jag glömt no:n i skolan, vi ska nämligen lämna in en läxa imorgon, men som tur är hinner jag göra den imorogon innan lektionen.

Nu ska jag bara slappa. Sen vid halv två, ska jag åka in till Eskilstuna. Ska gå på stan till klockan 4 sen ska jag möta Amanda. Vi ska ficka och ha det mysigt.
Ikväll är det konfirmation, jag får se om jag hinner gå på den..tveksamnt. Vi har också extrarep inför lucia kl 4, men jag kan inte gå på den. Det är ju hårdrep den sista veckan, då hinner man lära sig.

Ha en bra dag allesamans ! =)

Shiit

Tjingeling!
Jag är så glad=) Jag är lledig på onsdag, ska bli så himla skönt att sova ut mitt i skolveckan. Men det är ungefär 3 st i min klass som inte behöver gå till skolan, så jag ska tänka på dom andra:P
Kanske ska jag åka in till e-tuna, kolla runt på stan och sen fika med Amanda min modeprinssesa=)

Just nu sitter jag och lyssnar på Idol-framträderna sen fredags. Jag kollar alltid efter på datorn, man orkar inte slösa bort en fredagskväll med att kolla på Idol. Har inte kollat en enda gång på fredagkvällarna. Det är ju ganska tråkigt att kolla på.
Den enda som är värd att se på är Alica.
Hon är den ända med lite attityd, lite rockig och cool. Me like.

Men nej, slut bloggat för ett tag.
Sleep thigt don't let the bedbugs bite!(säger jag varje kväll jag lägger mig) Hahaha.

Xoxo


Frö

Holihop!
Hur har ni det allihoppa=) ?
Min bloggning är superdlig, men men.
I helgen har jag inte tid att skriva:( Eller jo, kanske på söndagen, vi får se=) Imorgon åker jag upp till gävle och kollar på hockey, sen sover jag över där och kommer hem på söndag eftermiddag. Ska försöka göra de flästa läxor i bilen. Har också lad´dat upp ny musik i mp3, köpt den tjockaste tidningen jag hittade, resultatet, det blev en Elle. Den är tjock, så det tar ett tag och blädra igenom den.

å..jag är verkligen jätteshopping sugen. Ska eventuellt till e-tuna och köpa lite nödvändiga saker i veckan eller i helgen. Om några veckor ska jag upp till stockholm med mamma också. Nu har jag sparat på mig pengar, så nu är det bara att shoppa loss.

Just nu sitter jag och kollar på Bratz filmen, någon som sett den. Den är så braaaa !=)
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
Vad gör ni?

Kram från
BG(gissa vad det symboliserar va!?)

                                                                L                      O                       V                        E

Tjolahopp

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Nu sitter jag och försöker skriva en uppsatts om Bröderna Wright som uppfann det första motorflygplanet. Det är skitsvårt, jag vet inte vad jag ska skriva. Menmen.
Sitter med rixFM på högsta volym och försöker hitta på något. Men nu ska jag kämpa på, om någon vet något om Bröderna Wright, skriv vad nni vet till mig på en kommentar ! =)

Shithej

OllallaNu måste jag rusa!
Im so have to piiiiiiii !!


Mycket

Hejsan på er.
Som ni säkert vet och ser så har jag inte skrivit på VÄLDIGT länge, det känns som det iallafall. Det har varit hur mycket som hälst i skolan och jag har varit så trött på kvällarna att jag inte ens orkat sitta vid datorn. Bara att jag satt med So inlämning i 5 timmar på datorn igår säger kanske en hel del.
Pjyhu. Men jag tror att jag kommer att vara hemma själv imorgon så då kanske jag har tid att skriva lite=)
Nu ska jag KANSKE KANSKE kolla på Idol, men tror inte det.
Hörs snart. Puss

RSS 2.0