VOTE!VOTE!VOTE!

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=VPdhNGitpk8YPqE4J4T1kEVQ6eGoUCZpP1La6rKkPF7etAV33nra#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?" target="_blank"><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/media/VPdhNGitpk8YPqE4J4T1kEVQ6eGoUCZpP1La6rKkPF7etAV33nra.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" border="0" /><br><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/img/bloggTelia.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" width="370" height="105" border="0" /></a><p><a style="color:#000; text-decoration:none; font-size:12px; font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;"


Rosta for fanken ! :D

Ar utamlands, darfor det inte finns nagot aao :P

Monday

Har varit ledig i femfucking dagar nu, ikväll blir det tillbaks till skolan. På fredag är det LOOOOV och på Söndan drar jag till Florida och där kommer jag schteka i nästan en månad.
Jag leker att jag står på en strand på bilderna och snart gör jag det ocksåååå! Wiho :DSkulle klippa in bilderna på strandbilden, men jag är inte så bra på datorer så jag kunde inte fixa det, HAHA!!

P.S det ser ut som jag har jättehögt hårfäste på första bilden, hela bilden är otroligt ful i huvudtaget :P D.S

Pascals egna lilla hörna

Hej
Pascal är världens bästa
Hejdå


www.passes.blogg.se

RSS 2.0