Sommar

HEllo !!
Hur är det med alla ?
Jag, min helg har varit fullspäckad men skön.
På fredag kväll var det fest med klassen. Trodde inte att det skulle bli en sån hitt, men det var skitkul och skitbra. En kille i klassen hade värsta bra ljus och ljud-anläggningar,wow.
Sov över hos Caspar och åkte hem vid 13.00. Sen bar det av till kyrkan(övning inför konfirmation). Sen var det att slänga sig in i durschen och sedan dra iväg på middag på Yxtaholm. Mysigt.
Söndagen, ja jag skulle bara ha velat legat och solat, men icke sa nicke. Det var konfirmation och middag som gällde.
Efter det blev det ner till sjön, dock inget bad idag. Hem och plugga. Sen kom grabbarna upp och hälsade på. Trevlig överaskning. Sen var det plugg en kort stund, för man kan ju inte missa Gossipgirl. Nyss kommit ur durschen och nu ska jag snart säga Natti natti.

Justja, rummet är städat och lite nypiffat. kanske kommer bilder imorgon.

Hur har eran helg varit?

PUSS
Sweet dreams

FAN FÖR DET HÄR

Allt är bara BULLSHIT! Ska aldrig vissa mig där igen. Så fort jag kan ska jag lämna det gamla bakom mig och börja om i USA!

Michael Jackson

Hej
Hemma från London nu. och sjuk är man. Ska kanske pallra mig till skolan imorgon.

Jag sitter ock lyssnar på Michael Jackson. Jag har alldrig liksom lyssnat på hans låtar och gillat det, men nu så tycker jag om vissa. Jag blir så himmla rörd att veta att han har varit svart och nu är han som ett spöke. Var det fult att vara svart precis när han började med musiken, eller vad var det ? Någon som vet det ? Michaels musik är ju inte riktigt min stil, men jag gillar vissa.
Vad tycker ni om honom och hans musik ?

Två låtar jag lyssnar sönder:http://www.youtube.com/watch?v=ZkGOiS75Lwk

http://www.youtube.com/watch?v=nvWMLAWrEjU (sjunger han om att man inte bryr sig om krig, svarta eller fångar) Hjärtgripande iallafall....


Flight

Hej
Om 4 och en halv timme sitter jag på flyget på väg till London. Ska bli så himla mysigt och kul ! =9
Ha det bra: Hörs igen på lördag när jag kommer hem.
Se you leter aligator.

Helgens rubrik

Hej.
Nu när man kollar runt på olika bloggar så ser man klart och tydligt att norges vinnst i melodifestivalen är den store helgtrenden. Så därför ska jag inte skriva något om den ;)

Imorogn åker jag till London. Kommer att få så himmla stressigt när jag kommer hem. Men ska försöka att ta det lugnt. Har nämligen 3-4 prov den kommande veckan och jag hinner inte plugga när jag är i London och kommer hem på lördagen. Plus att vi har en stor geografi uppsatts. OJoJ.

Jag kanska hinner att skriva ett snabbt inlägg till innan jag åker imorgon, men det är tveksamnt.

Ha det bra
Kisses

Sol

Heej !
Nu KANSKE sommaren är på väg. Hoppas hoppas ! det är iallafall soligt ute. Jag vet inte om det är så varmt. Jag ska gå ut och sätta mig i en solstol sätt på musik eller göra läxor. Jag åker ju till London på tisdag och kan inte ta med mig några läxkor. Så jag måste råplugga hela helgen, eller plugga mer än vanligt iallafall. Jag kommer hem på lördagen från London. Sen veckan som kommer har jag 3 prov. Hinner knappt att plugga, men ska förstöka. Ha en super bra dag. Hu rär vädret hos er ?

Puss

PicturesShoes, like allwaysCoola ?

Hej

Hej !
Hur är det med alla ?
Kom just hem från konfirmationsträff. Vi provade såna därna vita klänningar man har på sig i kyrkan, kopor eller kåpor.
På tisdag åker jag till London men konfagruppen. Ska bli kul. Så det blir inget skrivande förns den 23 efter tisdagen..fast det har varit ganska dåligt med uppdatering denna vecka också;)
Ni får ge lite tips om vad jag ska skriva om. Jag har så dålig fantasi =)
Har sommaren kommit hos er? Här är det sol, regn, sol, regn, hela tiden !!
För tillfället är det soligt och fint. Ska några kort ute tänkte jag. Ni får se dom senare.
Ha det super duper bra, Hörs snart =)

PUSS

Shopping

Hej !
Något som jag glömt är att visa min veckas shopping.  Jag var ju i Eskilstuna i onsdags eftermiddag och har just kommit hem från Stockholm. Ursäkta för den dåliga bildkvaliten, men det är svårt att ta närbilder när man inte ser hur bilden blir eller inte vet vad man har för någon inställning på kameran. Som ni kanske vet är skärmen trasig.
Här kommer iallafall lite saker.

Onsdagen.

Oche ett genomskinligt nagellack.
Måndagen.
Sandaler
T-shirt med söta volaner på 'kragen'.
Sjal


Nu måste jag springa till Tv en. Misssar ju hela 5 minuter av min tv måndag. Hej då !!!!!!!!! 

flyter förbi

Hej på er !!
Hur är läget.
Mina dagar har flutit på och har haft så mycket roligt hela helgen, långhelg.
I torsdag var det valborgs middag med tjejerna. Sov över hos Amelie och åkte sedan på någon hundgrej. Åkta till Amelie på lördag kväll och käkade där. Sedan bar det av till Idas mammas partaj. Det var superkul, dock var det inte den bästa musiken;) Åkte hem med Amelie på natten och sov över. Var med Amelie hela dagen och sedan imorgon ska vi åka upp till Stockholm. Så jag har spenderat vaje dag med Amelie denna långhelg. Vi kanske tröttnar på varandra och knabbar lite i skolan sen, men det tror jag inte.
Hur har eran helg varit ?

Lite bilder från helgen.
Valborg


Hundgrej

McKenzie älskar när man kliar honom på huvudet.

Partaj

Innan vi åkte till Ida var vi lite töntiga.

RSS 2.0