Bio och spruta

Heeej!
Igårkväll var jag med ALIN jaquie, Wendela och Rebecka och kollade på New moon i katrinholm. Vi hade det skitmysigt och kul. Inte nog med det så fick man ju se många bara överkroppar, HAHA. Filmen var verkligen annorlunda mot första filmen, men den var BRA !! Igår tog jag också svinis sprutan. Den gjorde inte alls ont, men igår på bion, ojoj, då började det vrka som fanken, idag, jag vill inte prata om det idag. ALLA har slagit och kommit imot min arm idag, trög som jag är troklar jag på mig en collagetröja, det gjorde väldigt ont att få av den, jacka?Ja, juste jacka, nej, ingen jacka får man på sig heller. Har gått och kvidit hela dagen.

Men nu får ni alla ha det jättebra.

Har ni tagit svinis sprutan ?

ÖmaArmPussar

Womens right to shoes
Ocean

Två skisser jag gjorde förra veckan

Ledsen för den dåliga bild-kvaliten.


onödigt

Jag kom bara på
Sitter och kollar på bilder. Kom in på en mapp sen sommaren, vad frsh och brun man va. Brun och solblekthår. Nu har jag råttfärgat hår och är genomskinlig!!!! Men om snart 1 månad smäller det. Ville bara slösa er tid lite, hehe.
Sov gott !! Puss

Dont stop make it pop Dj blow my speakers up tonight, gonna fight till we see the sunlight!! Tik tok

Vad önodigt inlägg

Music like allways

http://www.youtube.com/watch?v=4OKlzm6BQ8A  Tik Tok

http://www.youtube.com/watch?v=-ZN62d-20Ww 3

http://www.youtube.com/watch?v=M11SvDtPBhA lite töntig men chill

Hope you like it !

In the getto

Igårkväll ringde Ida, och hon hade såå tråkigt. Så jag röck in och åkte med buss ner till ida ho. Vi kollade på Idol och käkade godis. Idag har jag inte gjort så jättemycket, lyssnat på ton musik ! Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så hej då!  


Life of school


Bild 1 Amelie och Ida älskar skolan
Bild 2 Vad kan man säga?
Bild 3 Skolan är slut, fredagsmysen ska ut!!

Lajsen

Det är ingen vanlig dag för det är Lisens födelsedag hurra hurra hurra !

GRATTIS babe !
Skönheten och odjuret

Hej på er alla !
Idag är det fredags mys=)
idag har det varit en bra dag. Den har gått snabbt och det har varit kul hela tiden.
Som jag inte nämnt innan här på bloggen så ska min klass göra en musikal. Vi ska göra skönheten och odjuret. Så idag har vi fått manus som våran duktiga teaterlärare gjort åt oss. Vi fick också rollerna idag. Jag fick vara chip, tekannans barn, känner att den rollen passar mig ganska bra, hehe, liten och pratglad, sen blir det säkert en hel del dans, sång och kanske någon ton i trumpeten om dom vill det. Ser verkligen fram imot allting, träning och föreställningar. Vi kommer bli så tajta i klassen, vi är det nu, men vi kommer att bli som en familj. My clas is the shit !
Vilka partyn det blir efter musikalen och lucia. Musikalen har premiär någongång i juni. Ska också åka till Stockholm med några ur kören och göra något litet luciaframträdande i Klara kyrka.

Just nu håller jag på att ladda in bilder från dagen. Kommer kankse några sen.

Puss

S


Flen, nje. hehe

Heej!
Tänkte att det var dags för en liten uppdatering. Jag skulle väl igentligen behöva plugga historia, men men, nu är det historia, ha !
Det har inte hänt så mycket här i Mellösa, inte i skithålan flen heller !
Jag är ganska trött på att bo så nära flen för tillfället. Det gör mig inte så mycket att bo på landet, men jag önskar att man kunde ta bussen i tio minuter och komma till en stad, så man kunde shoppa och sitta på caféer. Men så kommer man ner till skithålan flen där det finns allshopen och ICA, wow, Im so exited !!Det ända som är fint i flen är stationshuset och trädet som är upplyst på vintern, fint men inte så speciellt roligt.
Nej, men det blir ändring på om något år. Detta är en av anledningarna till att jag inte vill gå gymnasium i flen, jag vill bort. Jag har hela livet på mig att komma bort från flen, men jag vill ju bort nu, inte sen.
Oj, vilket argt inlägg, men det är ju sant. Man skäms ju nästan att säga att man bor så nära flen. Jag vill tilläga att jag inte bor i flen, jag har inte ens flen som postcod, det känns skönt;)

Nu ska jag gå och frächa upp mig inför morgondagen.

Ha der bra från flenhataren-tattarhålan

HAHA tattarhålan, inget fel på min hjärna iallafall, även om jag bor så nära flen, är nog bara jag som klarat mig ifrån pesten, HAHAHA (skämt)

RSS 2.0