Morfar

Idag skulle min morfar ha fyllt 71. Men precis innan sommaren tog canern honom ifrån oss.
Allt gick så snabbt, en vecka efter att cancern hittats var det för sent.
Det känns så konstigt att säga att jag inte har någon morfar...men jag vet att han fortfarande finns kvar runt om oss! Han finns kvar så länge vi minns och det kommer vi alltid att göra.
Love you forever!Inte världens smidigaste

Hej!
Idag har jag faktiskt haft ganska roligt, speciellt när vi sydde. Eller okej, sydde och sydde, pratade, skrattade och klantade mig.
Idag har jag lyckats med att få ett hack i pannan, klippt mig i fingret när jag skulle klippa av ETT hårstrån, och lyckats spilla ut havregryn i sängen..jag kunde inte heller sy en rak söm idag så jag gav mig själv ledigt. Så jag har alltså haft väldigt roligt fast min hjärna har inte lyckats arbeta idag:)


//Skjorta & Leggings Gina//Converse//Halsband Florida

 Har alla det bra?

Svenska

Hej!
Ny vecka och igår hade jag världens hemmlängtan. Jag saknar att gå i samma klass som mina bästa F.A.L.I.N, vi hade så jäkla roligt i skolan tillsammans, nu är mina dagar ganska tråkiga...Jag sknar er sjukt mycket!

Ikväll ska jag ut och springa och sen så tror jag att jag ska lägga mig tidigt, känns som en sån dag.

Hoppas att alla har det bra. Det är lite tråkigt att jag inte har någon usb.sladd här så jag kan inte lägga in bilder från kameran så det får fortsätta bli cambilder.


Dog´s

Nu har jag slappat hela förmiddagen så nu ska jag ta tag i dagen.
Först ut med McKenzie.
Gå och hälsa på morbrors nya rotwailervalp
Ut och springa/gå
Duscha
käka
Kompishäng hos Ida

Får se om jag hinner allt.
Gud vad jag saknar sommaren, solen och värmen, vet inte riktigt än hur jag ska klara av vintern. Jag HATAR att vara blek!

RöttÄlskar den röda bodyn, ska lätt bli min!


...


You didn't see and I could never tell


Ensam lång väg hem

Hej! Hur har eran måndag varit?
Just nu ligger jag i sängen och lyssna på musik. Har varit ute och tränat lite och käkat kvällsfika. Måste verkligen duscha men jag orkar verkligen inte. Måste verkligen tvinga mig.
Nu ska jag gå och leta upp lite människor att umgås med men känner att jag måste lägga mig lite tidigare idag. Höll på att somna på sista lektionen, kände hur världen gled iväg. Sen slängde jag mig i sängen vid tjugo i fyra och sov till halv 7...det lär inte bli tidig läggdags iallafall för jag säger samma sak varje kväll, Hahah!

chillpill nu allihopa!

Lagom fräsch efter träningen!

Skrattar åt Sigrid
Sitter och skrattar åt Sigrid, hon ser för rolig ut alltså! Tycker ni inte?

Stora som små

Har just varit och firat min kusin och ska nu göra lite engelska. Sen ska jag tvinga mig själv ut på en promenad är så sjukt trött även fast jag inte har gjort något. Det är superfint väder idag så måste ut.


God natt


Rakt ur formen!
Äter äppelpaj just nu, shit vad gott det är


Workout-how?

Visst är det riktigt jobbigt att träna ibland? Visst sitter man hellre framför datorn än går och springer när det är lite regnigt utanför.

Några tips som verkligen funkar om du som jag vill träna är:
1. Om du bestämt dig för att träna, gör det! Tvinga dig! Du kommer känna dig duktig efteråt, även fast du kanske bara tränade i tio minuter.
2. Om du bestämt dig för att springa 10 minuter utan att stanna, gör det! Om du ger upp känns det dåligt, sätt därför inte upp för svåra mål.
3. Häng inte upp dig på siffrorna på vågen! Muskler väger mer än fett. Sen jag började träna har jag blivit tyngre men jag ser ju att fladder är borta!
4. Ät och försök äta regelbundet men det är okej att unna sig godsaker, det kanske slinker i en kaka eller två varje dag i min mun.
5. Se till så att inget sitter i vägen när du tränar. Inget ska kli, inte skava och hörlurarna får inte glida ur öronen. Då blir du sur och grinfärdig istället för endorfinglad.

Efter två veckors regelbunden träning kommer du vilja träna utan att tvinga dig själv!
Att träna är en process så ge inte upp direkt!
Vardagsmotion! Gå ut med hunden, spela fotboll med kompisar, cykla på cykeltur, hoppa studdsmtta, dansa till favoritmusiken, ta en tur på långskidor, åk skridskor med vännerna!


Om du är som jag och gillar att ha kul när du tränar är friskis och svettis faktiskt ett riktigt bra alternativ. Där kan du välja mellan olika saker som dans, mellanpass, boxning core mm. Det är inte dyrt och du tränar kondis och bygger fina muskler!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ett klassiskt pass jag brukar köra:
Springa/gå 20-30 min.
Styrketräna med kroppen, utan maskiner 10-15 min.

En perfekt start på dagen: Havregrynsgröt med jordgubbsylt och mjölk.

Träna aldrig hungrig, du orkar inget då, du blir bara slapp och frustrerad!


VackstanäsFlow


Att äga sin person

Att äga!
Vad betyder det? Kan du säkert äga någonting?
Nej!
Allt du har kan någon annan ta ifrån dig! Allt som någonsin betyt något kan blåsa förbi som en vind!
 Men det finns faktiskt något man kan äga. Man äger sig själv. Man äger sitt liv.
 Att äga är något du alltid har rätt till. Även om du blivit utsatt för saker du inte valt kan du alltid välja att acceptera och fortsätta äga dig själv.
För när inget annat finns kvar så sitter du ändå fast i dig själv.
Så sluta kritisera dig själv, inse att du inte behöver vara perfekt, inse att du är vacker som du är, va den du vill vara och låt aldrig något stoppa dig. Skaffa dig en vän, skaffa dig många, kärlek!
Varför vet vi allt det här men ändå fortsätter vi straffa oss själva?

Give love


Frustration
HM har verkligen lyckats, vill ha ALLT! Give me!


Havregrynsgröt och stökigt rum, love it!

En till vecka på vaksta har passerat och nu sitter man i sin egna säng.
Även fast jag trivs som fisken i vattnet så är det något speciellt med att komma hem och lägga sig i sin egna säng, visst är det så!?

I torsdag var det insparkningsfest/välkommsfest. Middagen var inte så jätterolig och maten var sisådär men sen var det dans, dans och dans. Kulkul! Det kommer bilder från kvällen så fort Emilia har skickat dom men sitt inte och vänta för det kan ta tid;)

//Tio minuter innan skolan börja kastade Emilia och jag in tvätt i tvättmaskiner, i pyamas, men vi hann!//

Funtar på..

Hola!
Denna måndag började med paddling på gympan, gick som smort.
Sen flöt det på tills förkylningen verkligen satte in, så jag skippade sista lektionen och gick och sov. Nu sitter jag här på rummet själv, känner att jag inte vill gå ut härifrån.
Funtar på att antingen gå ut och gå för att jag känner mig fet, har käkat enbart kakor, tårta och godis hela helgen och idag...eller så ska jag somna igen...jag orkar inte umgås med folk just nu. Fast det skulle vara skönt att somna i någons knä framför tv:n...Svårt val! Livet är hårt! :P


Kusinen Amanda och jag testar effekter !


Vackstanäs

Nu har jag gått på Vackstanäs i två veckor, det är awsome!
Det känns verklgen inte som att man går i skolan när man går "hem" på lunchen och poppar popcorn och dansar framför spegeln med en kompis! Haha!
Jag bor med en tjej som heter Emilia och vi är båda två värdelösa på att hålla reda på våra saker och på att hålla rent. Så om man tappat bort något ligger det förmodligen på golvet. Det är lite skabbigt men vi städade faktiskt i torsdags....men nu är det stökigt igen...
Idag fyller jag år så idag bli det firande men också en powerwalk, bak, kanske lite plugg och ikväll blir det förmodligen tillbaks till Vacksta=)


Happy birthday to me!So freaking awsome!

RSS 2.0