Någon ?

Om någon vill vara gullig och bjuda mig på:
En florida resa
En chanelväska
3000 :- presentkort på HM
3 par skor
Dator


Jag kan iallafall glädja mig åt att man får en gratis dryck i skolan imorgon, jag är världens lyckligaste, jippie(sarkastisk).

Resm

ParisFlorida, det här blir det första året på VÄLDIGT länge jag inte åker till florida, det känns som något fattas när jag inte gör det. Antingen blir det florida i vinter om vi inte åker till Wietnam.
Sommarärhärligt

Hola espanola

Öjöj, vilket break. Jag har inte haft tid och har inte heller orkat:P Jag är sjuk för tillfället, men strunt samma, ne-yo hjälper.
jjag är verkligen sugen på att åka upp till stockholm. Snart är det sportlov. Jag som många andra ska åka upp till fjällen.
Nu sitter jag och lysnar på en låt man glömt bort gissa först sen tryck  här http://www.youtube.com/watch?v=3nzde-MsPJo

Överaskning !

Home

Hej
Nu är jag hemma. KOm just hem från ida, sov över där. Idag blir det en slap dag. Har just sagt hej då till min storebrorsa som åkte till paris i 6 månader nu. Hörs senare.
Jag sover som en stock.Nyvaken,ska snart gå och äta frukost här. Ida hade gjort en riktig hotellfrukost medans jag låg och sov. Så gott.

Nus ka jag kola på roliga bilder.
Hadet

Bus

Hej
Freeedag.
Ikväll ska jagbara ta det lugnt. Ska gå över till Ida och kolla på let's dance och käka smylpaj.
Idag när jag kom hem var mckenzie HELVILD.
Nu har jag inget mera att skriva. PUSS
Han busar med mandariner, sen blev den tråkig så då åt han upp halva:P
McKenzie var överallt. Skornajag hade idag i bakgrunden.

Vad ska ni göra i helgen och ikväll ?
=)

Jag på kvällen


Jag väldigt nyss.Ursäkta hurjag ser ut, menjag ärheltrött och verkligen HELT osminkad, även fast jag inte använder mycket smink, det fårmanbara finnar av :P

Men nu måste jag raska på !

Sov gött
Puss

Shabba

Heej !
Imorgon är det fredag. Gu så skönt !! Idag har det inte hänt så mycket.
Förrutom att jag råkade lura hela klassen idag. Vi hade hemkundskapoch gjorde mat. Sen när vi satt och åt så sa jag; Idag är det pannkakor till lunch.Då blev alla jätteglada och vi såg fram emot det. Men närjag kommer till matsalenså ser jag att det är köttbullar ! HahAHAH. Det var v.6 det var pannkaka.

Det är lite svårt att skriva just nu förBusan ligger och trängs härpå bordet.
Nu ska jag snart kolla på sex and the city, om 10minuter exakt.

Min älskade Busan

hmm...

Jag idag.

Vet inte om ida uppskattar det här, men visst är hon söt !? =)


Pu§§

Konfir...

Hej
Har precis lagt ner med historian för idag. Ska snart äta ungnspankaka och sedan måste jag åka på tråkKonfirmation ! Bläää. Man får iallafall gott fika.
Nästa vecka ska jag åka snowboard hela veckan.Ska ju gå på en kurs. Den börjar på måndag och slutar på fredag. Hoppas att jag lär mig lite.
Jag känner att jag har känslan för att åka snowboard, men vi får se vad jag säger efter att jag prövat det.

Idag har det varit en helt okej dag, men jag har varit helt trött i ögonen hela dagen, jättejobbigt.
Någon som såg topmodel igår? Vad hände?

Sweetdreams

Tv-titt

Hej !! =)
Hur har eran måndag varit? Hoppas att den varit ok, måndagar kan ju vara lite svårare.
Känner själv att jag kommit igång med historian lite. Måste börja träna so också. Ska läsa sidorna 106 till 152 så det är en dal att anteckna.
Idag är det min tv-titt-dag !! Eller jag kollar på två program som jag följer ganska aktivt.
90210, eller vad det heter. Det är ganska bra. Det händer ju alltid någonting. Även fast man inte tycker om serien kan man ju kolla på det som ögongodis. Se liksom kläderna och skorna !!Thats life:P
Sen kollar jag på The secerete life of an american tenager(stavfel?)...det är lite segt och inte så jättebra, men om man kollat på de flästa avsnitten kan man ju inte bara sluta kolla mitt i. Det är ju dom programen jag följer, annars så tycker jag att det är ganska tråkigt att kolla på tv. Det är bara roligt att kolla på skitprogram...som tex. next. hHAhHAahHAhaHAhaHH !!
På tisdagar och onsdagar är man ju tvungen att kolla på top model, tyra är ju så skön. HaHA. Aja, nu har jag gett er en resume för vad jag kollar på för tv-program, kan det bli tråkigare?
Kolla in dom svarta skorna som silver har !!

Tyra banks tycker att det är sorgligt med människor som svälter sig själva(självmant). Ät hälsosamnt och träna, säger hon. Hon kan få upp ögonen på många. Hon vet vad hon pratar om.

Men shadå,ahahhaha(jätteflummig).

Dåligt inlägg.

Hejdå

Vacker

Jag tyckte att himlen var vacker imorse. Hur kan den bli så?

Music......

Hej !
http://www.youtube.com/watch?v=1zeR3NSYcHk&feature=related Bra låt av britney, jag tycker att hon är bra. Ska nog köpa hennes skiva när hon släpper en med sina nya låtar...eller det kanske hon redan har. Meddela mig !!

Hej

Idag har jag åkt slalom, skitkul. Prövade mina nya twintipp(eller hur det stavas) som jag fick i julklapp. Det var verkligen att åka på dom än på vanliga. Det var så mycket luft mellan skidorna och snön. Men jag ramlade inte en enda gång. Jag är ganksa van att åka. Jag har åkt skidor sen jag var liten. Skrev upp mig på en snowboard kurs. Så nu ska jag lära mig åka bräda också.
Imorgon är det skola. Längtar inte. Jag har fortfarande inte kommit igång med historian, det går så segt, jag vet inte vad jag ska skriva. Jobbigt(suckh). Måste börja med so.n också. Prov nästa vecka. :S

Nu ska ni få roa er med någontign annat, men kika gärna in igen.

Glöm inte !!

Ni vet väl att ikväll kommer vi se månen på så nära håll som det går från jorden ?

Lördag

Hej.
Skönt med helg. Har laddat in mina bilder från kameran. Själva kameran är inte trasig utan skärmen. Så mankan ta kort men man ser inte hur bilderna blir och man ser inte hur man tar bilden, man får gissa sig fram.
Jag har settat och kollat på massa bilder och videos från kameran. Så himlaroliga bilder och videos. Haha !! Synd att jag inte vet hur man lägger in videos på bloggen.
Jag har inte gjort så mycekt idag. Tränade lite.

Bilder jag tog idag;Nice suprice !'

Bzzz

Jag vet inte varför, men bilden på gympaskorna går inte att ladda upp. Gör ett nytt försök imorgon.

Torsdag

Första skoldagen idag. Det var som vanligt, skolan är inte kul, det ända som är kul är ju att vara med kompisarna. Men tänk vad tråkigt att vara hemma VARJE dag på året. Trååååk.
 Vi gjorde kanelbullar på hemkundskapen. Jag skrev ju om historian igår, jag är fortfarande stressad, men nu får vi en vecka extra än vad vi skulle ha. Skönt. Jag har Mvg i historia!?? konstigt. Det är liksom mitt hat-ämne.
klockan är snart tio i nio. Ska gå och fixa mig för sleeping snart.
Vissa tycker ju att det är coolt att vara uppe sent på kvällarna, men jag, ja, jag erkänner, jag går och lägger mig vid 09.30 eller tidigare. Även fast jag kanske inte somnar direkt så är det skönt att bara slappna av och tänka på saker som hänt under dagen och så.
Vad tycker ni?

Glömde skriva dagbok idag, så måste skriva idag.

Nu ska jag släcka ner det här brummande monstret(det är ågot fel på våran dator).

Sleep tight don't let the bed bugs bite !

=)

Trainers

Jag är inget stort fann av gympaskor, dom är klumpiga och fula. Men så kikade jag runt här på datorn och hittade ett par billiga snygg på bionco. Det är ju inte världens bästa stöd för fötterna. Men jag är en barfotamänniska, direkt det inte ligger snö på marken går jag barfota. Så dom här är bra när vi tillexempel har skoljoggen eller friidrott. Man vill ju hälst inte springa i lera och skogen barfota.

Så här ser dom ut. Anorlunda men lite tuffa.

Seeyo

På vägen igen

Hej. Hur har erat lov varit, om ni haft något.
Imorgon är det skola, jag vill inte. Jag känner mig så himla stressad och även fast jag har slappat väldigt mycket på lovet har stressen alltid legat i magen. Jag känner mig jättestressad över ett historia arbete. Det är om franska revolutionen. Jag börjad smått i går och det ska vara inlämnat nästa torsdag. Så jag får jobba på.

Jag ska försöka bli lite efektivare här på bloggen. Men sanningen är den att jag inte sitter vid datorn så ofta och när jag gör det orkar jag inte blogga. Det kanske är dags för mig att skaffa mig en liten dator så jag kan ha med mig den överallt och skriva när jag knner för det.

Igår började jag skriva dagbok. Jag skev ganska mycket förra våren och sommareb och det är faktiskt kul att läsa i den och skönt att kunna skriva ner massa saker som har hänt. Då känns det som om att dom sakerna man skriver om i sin dagbok stannar där och sen är dom ute ur världen.

Min kamera är fortfarande trasig, tyvär. Ska lämna in på lagning men måste hitta garantin förts.
 Nu får ni ha det bra.
Kram
Det blåste väldigt mycket den här dagen, det syns på hängmattan.
Längtar verkligen till våren och sommaren.

RSS 2.0