Trött

Hola!
Nu har en hel vecka gått, sjukt trött. Man känner inte hur trött man är men på fredagsetermiddag efter skolan känner man hur trött man är. Idag åkte mamma och jag in till Katrineholm efter skolan. Jag satt i bilden och sa: jag måste bara vila ögonen lite, sen sov jag. På vägen hem hade jag somnat innan vi kört ut från parkering. På stan kändes mina ben som slajm. Nu är det iallafall helg och jag hoppas på sol imorgon:)
Ikväll, vid 8 ska jag åka till Ida och chilla med några klasskompisar. Mys.
Nu ska jag antingen hålla mig vaken eller sova lite till....

Bye!

Ingen rubrik


Pizzagubben gillade mig, man får ju inte en hjärtpizza varje dag!


Sen hade vi vattenkrig på hög nivå med sugrör.

Jag brukar alltid klaga på Sveriges väder, men äppelträden är ju iallafall väldigt fina, jag fick tillochmed en blå himmel:)KOmmer mer bilder när jag tagit några roliga:o

Musikalrep

Denna vecka har vi börjat med musikalrep på heltid. Nästa vecka blir det också musikal för hela slanten. Jag håller på att ladda in bilder från kamerna men det tar en jädrans tid. Har haft sönder min kamera igen, eller, den var hel när jag la ner den i väskan och sen när jag tog upp den ur väskan var den trasig..Nu använder jag syrrans. Nu ska jag gå ner och käka rabarberpaj för jag känner att det står en där nere och väntar.

See you later!
P.S Vart är sommarvärmen? Solbränna kan man ju också glömma D.S

Jag fattar ingenting

Eftersom jag inte har något att göra idag, förutom massa plugg så hade jag tänkt att fixa min blogg lite. Jag tänkte göra en header. Så jag gick in på den bloggen där det förklaras hur man ska designa bloggen. Jag fattar ingenting, jag blir bara stressad och förvirrad..Är det någon som kan göra en header åt mig?

What do we want?

Tjallaballa!
Idag är det söndag, de flesta vet vad jag tycker om dom...
Igår var jag i Stockholm för att leta efter en middagsklänning till 9:ornas avslutning. Hittade jag någon? Nej, självklart inte. Jag kunde inte köpa något annat heller eftersom att jag är luspank! Fick pengar för klänning av mamma, utan dom har jag 54 kronor, jag är ju nästan rik ju!
Hade tänkt att sola och slappa idag, SEN plugga, men nej. Självklart så ska Sverigs himel täckas av moln, fula äckliga moln.

Hejdå.


En ny låt

I fredags blev jag förälskad....i en låt http://www.youtube.com/watch?v=KbVHbEGerRA&feature=related


Bilder

Jag känner mig jättenördig nu, för nu ska jag lägga upp vad jag handlade i fredags, det känns nördigt, men men...


Jag har redan lyckats kladda ner t-shirten med olja och armbandet har varit borta i en dag men jag hittade det sen, lyckat!


Fredag, Lördag, Söndag

Hej!
Nu har man varit ledig sen onsdags, skönt! Nu ska jag ta och sammanfatta helgen!
På fredagen så åkte Lisen och jag och shoppade. Sen åkte vi hem till mig och packade sovsaker, sedan drog vi. Vi åkte till en stuga, där käkade och partade vi med killarna i klassen+Erik, FALIN+Emma. Det var skitroligt. Viktor hade med sig två stora högtalar, ljus och hela kittet!
När det blev läggdags så var en viss Walle och en viss HH speedade. Efter att dom terrat oss med peppersrullar, sopor och hoppande i sängen tog dom en rökmaskin och rökte ner hela vårat rum! Vi försökte viffta ut röken men hela huset var redan rökfyllt så det spelade ingen roll, det slutade med att vi fick sova under täcket med rök i rummet, hämden är ljuv! Det blev en sjukt lyckad kväll! Vi sov över i stugan och nästa dag så var det städning och full fräs, bokstavligt talat, fräs. Helt plötsligt kommer Anton åkande på en åkgräsklippare! Vi fick ett gott skratt. Sedan drog vi hemmåt.
Jag njöt av solen, det var väl tur det, det var väl den enda sol på en månad! Idag är det söndag. Det ända jag har att säga är, Jag HATAR Söndagar. Punkt slut! 

Music with a big M

En ny låt jag lär spela sönder på högsta volym! http://www.youtube.com/watch?v=_jwpfd-JN2k 


För lite sömn

Hola!
Igår var det filmys och alldeles för lite sömn. Somnade vid två och väcktes av att mamma och pappa stog utanför dörren 05:50....åkte upp till Arlanda för att hämta min bror som nästan varit borta i ett år. Jag har inte gjort någonting idag, har inte kunnat sova heller:P Jag ska lägga mig tidigt ikväll! Nästa vecka går vi två dagar, fatta TVÅ dagar, sen är det 3 eller 4 veckor kvar av skolan! YÄ!

Sitter med ett leende på läpparna

Hej!
Just nu är jag very exited. Jag har ju inte trott att det skulle bli någon florida resa i sommar eftersom jag trodde att det inte passade MEN nu verkar det som att det ser ljust ut! Pappa ropade just, -Jag går ut och kollar om det finns några flygbiljetter till er! Vi får ioförsig se vad dom kostar, det är ju inte precis gratis:S Jag vet att jag sagt till en underbar tjej att hon ska få följa med sen var jag tvungen att säga att det troligtvis inte skulle bli något.
Jag vet dock inte om jag kan ta med mig någon eftersom jag ska åka med min syster och det är hennes tur att ta med en kompis om hon skulle vilja det. Om vi ska åka så blir det nog ca en vecka efter skolavslutningen som är den 15 sen åker vi hem samtidigt som farmor och farfar ska åka till Sverige, om det finns några platser kvar på det flyget vill säga!! Jag längtar! Jag kommer att svettas ihjäl när jag är där, det är VÄLDIGT varmt i Florida på sommaren, häromdagen var det 31 grader i Miami och Forida ligger på ungefär samma höjd fast på andra sidan!
 Wihi!
OM vi inte kommer att åka till Florida vill jag åka till Grekland:) Kollade på boende idag, hittade för 2 personer som bara kostade mellan 2000- 4000 för en vecka, sen skulle jag kolla på flygbiljetter, det måste ha blivit något fel, för 2 biljetter kan ju inte kost 24 000, eller?

SeeYouAllLater

Traschcan

Hola!
Jag har suttit och läst min egna blogg!! Jag har haft min blogg ett tag och jag skrev roliga grejer och den var ganska bra, nu är den hel paj, verkligen helt paj. Jag har aldrig ork och vet inte vad jag ska skriva om. Det ända jag skriver är att jag inte vet vad jag ska skriva. Jag tror att jag är lite feg, vågar kanske inte skriva som jag gjorde förrut.
Jag kan väl börja med att säga att jag ska ta nya tag med bloggen, ska försöka iallafall. Nu ska jag skriva vad jag har gjort på min helg.
I fredags var det valborg och det var mys med FAILN. PÅ lördagen var det frukost hos Ida och filmtitt. Sen åkte vi och städade huset sen fredagen. Jag gjorde inget på lördagkvällen sen. PÅ söndagen, alltså idag har jag "jobbat" på en dopmottagning. Ganska roligt, jag hade ju Ida vid min sida. Vi la upp bullar och massor av tårtor, fixade kaffe, saft, plockade undan disk, diskade fyllde på saft och kaffe mm. Idag och jag har gått och trånat efter tårtorna i flera timmar och står och spanar på en tårta som håller på att ta slut som vi vill ha. Sen kommer en dam och säger att vi får ta, vi skinner upp och lägger upp ett berg av tårtor på fatet och proppar i oss det på någon ynka minut. Illamåendet var ett faktum. Sen diskade jag tills jag fick russinfingrar. När vi hade fått våra pengar så började vi gå hemmåt. Då kommer vi på att vi har glömt bullarna som blev över, vi fick dom. Så vi går tillbaks och då får pappan till barnet packa upp bullarna för dom har han packat ner i en påse i sin bil..När vi fått våra buller får vi skrattanfall. Varför skulle vi promt gå tillbaka för några påsar bullar? Kunde vi inte vara utan dom, vi var ju trots allt redan mätta! Det kanske inte låter ett dugg konstigt men hela grejen var helt märklig!

Bra början på nya tag för bloggen va? Wihiiiiiii!

Ikväll ska jag glo på Jersey Shore, fy fan vilket trasch-program!

Peace brooooo!

RSS 2.0