Love

Två saker jag verkligen vill ha.
Bikini och väska.
Någon som vill bjuda?

Bikini


Chanel love.

Sommartider

Hej på er alla.
Hoppas att ni har det bra. Jag har inte riktigt haft lust och tid att skriva på bloggen. Jag menar, det är ju så varmt och fint väder ut så det känns tråkigt att sitta vid datorn inne. Kanske man ska skaffa sig en liten laptop?
Jag har en ganska smockad helg framför mig. Men det roliga är att det inte är några tråkiga saker som ska göras, så jag ser verkligen fram emot helgen. Okej, jag måste nog göra läxor på söndag, but you gona do what you gona do ;)

På onsdag efter skolan ska jag åka in till Eskilstuna och kolla runt i affärer och kanske köpa något litet. På torsdag så är det valborg. Då ska jag mysa med Amelie, Lisen och Ida. På lördag ska jag på någon hund grej, massa lekar och annat. På söndag är det pluggdag och på måndag ska jag eventuellt till Stockholm. Längtar. 

Vad ska du göra på Valborg?
  
Nu måste jag gå och kolla på 90210 =)

P.S snart åker jag till London !! D.S


Rubrik

Fredag imorgon. Så skönt.
Ska åka och umgås med Amanda. Första gången på väldigt länge.
Veckan har rullat på, jag har varit dålig på att lägga mig i tid och resultatet blev att jag somnade i soffan när jag igentligen skulle läsa no. Men jag var bara tvungen att vila.
Helgen ska bli otroligt skön och jag hoppas på soligt VARMT väder !

Fick en bil av Amanda. Jag i sommras.

3 nya saker till användning

Shopping i grenoble.
Kjol från Bershka.Skor från en butik i en gränd.
Köpte också en vit sjal.


4 bilder

Loussan, massa vackra fåglar.
Grenoble från höjd.
Fin park i Grenoble. ojoj, va varmt det kan vara. Lika varmt som det blir mitt i sommaren i Sverige. Ca 27-30 grader, i april.
I bilen mot Grenoble.
Tänk på att jag tar alla bilder utan att se hur bilden blir. Min skärm på kameran är trasig och helt svart. Så det är alltid en överaskning när man laddar in bilderna på datorn.
Ganska skicklig bild tagen utan att se.


Hej

Nu är jag hemma från Grenoble.
Det var en riktigt seg resa med bilen efter att vi kört över bron mellan danmark och sverige.
Det känndes som att kilometrarna var 1 mil istället för 1000 meter. Nu är jag iallafall hemma, helskinnad och allt.
Det var en skön resa och vi har gjort mycket. Det är ju inget minus att det var varmt och härligt. Mellan 20-27 grader varje dag om jag mins rätt. Åkte skidor i alperna 2 gånger. Den anndra gången vi skulle åka skidor så åkte vi till ett annat `berg´än vad vi var på första gången. Till våran förvåning så fanns det knappt någon snö kvar. Så vi fick åka till samma alpberg som gång nr 1. Och vad som hände där ojoj. Skråande, sölig lift och smöriga svarta backar. Det var det vi fick uppleva på vägen ner till bilen.
Jag fick jätteont i öronen första skidåkningen när vi åkte ner med 'ägget'. Så denna gång skulle vi åka ner för hela berget. Från topp till tå. Då snackar vi många tusen meter. Så vi åkte fel och fick skråa genom barnbackarna. Sen så kommer vi till en svart smörig backe där lite gräs kom då och då för att vi då var på lägre höjd.
Annars så var det suverän skidåkning.
Vi stannade i Loussan. Det var så himla fint där. Mysig stad. 
Nästa resa utanför sverige blir till Lonon med konfirmationsgruppen. Det är i mitten av maj eller i slutet av maj, har inte datumet i huvudet. 

Hur har erat lov varit ?
 

Hej

Hej !
Det var ett ta sedan jag skrev. Har igentligen inte tid att skriva just nu heller, men orkar inte göra det jag igentligen måste göra.
Det lär ju bli ett uppehåll i en vecka. Jag åker till Frankrike på lördag morgon och kommer hem på, ja du, jag vet inte när jag kommer hem. På lördag söndag eller måndag. Så jag blir borta hela lovet.
Vad ska ni göra på lovet ?
Jag ska ta bilder åt er .

Puss på er =)

RSS 2.0