Min dag

Hej
Sitter och lyssnar på kelly clarkson-my life would suck without you. Hon ser så himla anorlunda ut i musikvideon.
Min dag har varit helt okej. Lisen, Ida, Amelie och jag är inte speciellt effektiva på laktionerna dom första dagarna efter lov. På lov så är vi väldigt mycket ifrån varandra..ja, vi pratar knappt med varandra. Men det tror jag är bra annars går man bara på varandras nerver.
Som välkommnande från skolan efter lovet fick vi smaskig kort. Man håller på att kräkas när det är korv i solan, det luktar blä och i hela skolan dessutom.
HAr precis duschat ( hur stavas det ??!) sen ska jag ha min tv-måndag. 90210 första =) Jag har missat två gånger tror jag så jag måste bli lite uppdaterad. Nu ska ni få gå och sova snart, så ni orkar med skolan imorgn, om ni går i skolan ;)

Puss önskar er en bra vecka =)

Allt mellan

Hej
Ville bara nämna en affär som heter Dillards. Det är mycket märkeskläder och så men dom är riktigt snygga. Eller det finns ju värsta tankläderna också. Men man kan skapa sex and the city look, gossipgirl look, classiskt, rockigt, kändis look, cocktail dress, ja allt mellan himmel och jord. Här är länken, ta en titt; http://www.dillards.com/
Man får räkna med att lägga ut mycket pengar på sakerna man ska köpa.Denna sko har kostat 109 dollar nu kostar den bara ca 33 dollar, Väldigt bra pris. We love sale.
Gula 'plånboken' 119 dollar.
Blusen 20.50 dollar. Så priserna skiljer väldigt mycket.
Men jag lovar i en affär i verkligheten är det som en dröm. Jag brukar sväva runt bland skorna i affären i florida. =)

Hoppas att ni har inspirerats lite.

Det verkar som att det komemr bli inne med lite hippie style i vår. Tycker ni om trenden ? Jag älskar den.

Äventyr

Hej
Jag kom hem senare på torsdagen från stöten. Men jag har inte haft ork att skriva förns nu.
Ja, jag ska väl berätta lite om resan.
Innan jag börjar så ska jag 'säga' två saker.
Det är lättare att åka snowboard än skidor. Skidor är så lätt att trasla in sig i och om man ramlar, ramlar man tills backen är slut och det är typ omöjligt att resa sig upp. Jag har åkt skidor sen jag var väldigt liten så jag är ingen nybörjare. På snowboard är jag nybörjare, men en bra en. Jag kan åka superbra nu, snabba svänger och allt. Har tillochmed åkt svarta backar. Med snowboard är det lätt att stanna om man ramlar, plus att man ramlar nästan alldrig. Förutom om den tar tvärstopp så man flyger framåt eller bakåt.
Den andra saken är att jag NÄSTAN bröt armen och svanskotan var lite tillbuklad.

Vi kom upp på kvällen och när vi fixat allt var ju bakarna stängda. Men det hindrar ju inte en från att åka stjärtlapp och minipulka i bakarna. Shit vad det gick, det gick så himla snabbt och snön for runt. Men vi åkte inte precis i world cup baken där två stycken dog förra året för att dom åkt pulka ner..men dom var ju ioförsig fulla. Dagen därpå var man ute på brädan och fladrade. Man hade ju inte riktigt fått kläm på åkningen. Men andra dagen, då ni, då for man fram som ett proffs. Sista kvällen bästemde Amanda och jag mig för att göra något. Så vi fixade oss och gick ut. Det var ju helt DÖTT !! Vi hade verkligen ingenting att göra, misslyckat men vi hade väldigt kul. Vi tänkte fråga en om vi fick åka med i pisstmaskinen men vi han inte gå fram. Så då bestämmde vi occ för att gå och köpa en dricka i en sån därn automat medans vi väntade på nästa pisstmaskin. Men vi var tvungna att växla pengar så vi gick in på en resturang/pub/afterski..vi frågade om hon i garderoben hade växel,  men det hade hon inte så hon sa att vi skulle å ner till puben och växlade. Så vi gick ner och växlade och gick ut, men hallå, hur dum får man vara vi var ju inne på puben varför gick vi ut. Det var ju vakter och sånnt som kollade så man hade leg och så..men vi var ju redan inne ´när vi växlade pengarna.
Sen gick vi ut och drack våran dricka, min var skitäcklig. Sen precis när vi bestämmer oss för att gå in, då kommer en pisstmaskin. Så vi vinkar till den och Amanda går fram till den och vinkar, men hon vet inte hur hon ska prata med honom i pisstmaskinen för det var ju inget nervevbart fönster så han vinkar tillbaks och kör iväg. Snacka om att vi blev dissade. Så vi gick hem och åt souer cream onion chips.

Hoppas att ni orkat läsa allt, om jag skulle skriva om hela resan så skulle det bli en hel bok så jag tror jag struntar i det.

Någon som läst allt ?
Det var väldigt mycker snö, där vi var 50-80 cm (ca).
Jag ställde mig inte precis och mätte med tumstock ;)

News

Hej
Klickade precis in på hm.com, då ser jag att dom börjat sälja inredning. Inte stora möbler, men deckorationer, handukar mm. Det kanske är bra på något sett, men, vad fick dom att börja sälja inredning ?! För mig känns det helskumt. Det skulle ju vara roligare om dom sattsade på att göra mera exklusiva kläder, även fast dom har fina nu....inredning ? Hmm... Vad tycker ni om att HM säljer inredning(dekorationer) ?
= INREDNING?


Värt att kolla på

Ny låt !!
http://www.youtube.com/watch?v=bap-oZI-Grc

Lov

Hej nu är det lov. Jag kommer inte kuna skriva förns på torsdag nu för jag ska åka upp till Stöten. Ska bli så himla kul.
Idag var jag och syrran i malmabaken för att träna upp oss lite. Jag åkte snowboard. Först gick det pissdåligt men sen gick det riktigt bra. Ska både åka snowboard och skidor..det är kul att kunna bådeok. Ska väl packa det sista sen. Snart ska jag gå occh ta en varm dusch för jag är frusen. Nu får ni ha det bra lov !! Hörs på torsdag.

Puss

jag vet...

Hej.
Jag vet att jag ofta läger in bilder på skor och sånt, det kanske är lite tjatigt..men visst är dom fina !?

Funderar på att beställa dom här två.

s.o.s


Godnattvisa

Ville bara säga god natt !

Sweet dreams

Gladiator

Hej.
Redan nu i början av våren, ja inte enn det, det är ju i stort sätt fortfarande vinter, iallafall i Sörmland. Då ser jag runt och ALLA pratar om gladiatorskor. Jag tycker att dom är riktigt tuffa och snygga. Men visst är det pinsamnt när man har på sig någonting och sedan möter man någon som har samma plagg på sig !? Håller ni med? Så därför så ska jag försöka att hitta en ovanlig sida eller köpa ett par som inte är så ombloggade och inte så lätta att få tag i.
Personligen så tycker jag inte så mycket om dom med en liten killklack, dom plata är snyggast, enligt mig. Kanske man ska satsa på en rolig färg ...?
Dom helt vanligt bruna eller svarta är också mycket fina. Dom här är kanske lite mera sandaler, men ändå lite gladiator-stil i dom.
Men nu ska jag gå ner och vara lite social. Ha en bra Fredag
Pu§§Vad tycker ni ?

Money,money,money

Jag ÄLSKAR nitar. Hittade de här snygga sakerna, måste bara ha, iallafall sandalerna. =)

Svenska redovisning ?

Hej
Nu är jag här igen =) Jag SKA göra svenska, nån gång. Visst är det svårt att göra 'läxor' på datorn !? Nu gör man ju nästan alla uppsattser och letar fakta på datorn, då kan det lätt bli att det spårar ut ur ämnet lite. Har just kollat på massa klädsidor, dom var ju inte ens på svenska !? Det måste bli ändring på det här. Som sagt ska jag göra svenska.

Bara en liten sak, idag på historian(blä) så stog vår lärare och pratade hela lektionen, fast jag vet inte vad han snackade om, lyssnade inte så effektivt. Då iallafall ägnade jag mig åt att rita en supersnygg bild, elelr inte supersnygg, men jag kan bara rita streck-gubbar, ungefär och den här blev riktigt bra. Tar bild på den senare kanske, den ligger just nu i skolan.  
Någon som har något roligt att berätta?
Det har inte jag tror jag...inte något som ploppar upp i skallen just nu. :P

Ha det bra =)
P.S sista veckan nästa vecka, sen är det LOV! då blir det åka av. D.S

Hej

Nu är det söndag.
Är det någon som har gjort något kul i helgen ? jag har i stort sätt inte gjort någonting. bara strosat runt och slappat. Jag skulle behöva jobba lite matte, svenska och fysik, men jag orkar inte just nu kanske senare.
Jag är så sugen på att shoppa vår/sommarsaker. Det är bara det att jag typ har 150 :- Så jag får vänta februari också sen kan jag ut och shoppa lite, då borde jag ha ca 900 :- på kortet.
Längtaaar =)
Nu ska jag gå ner och hämnta lite pringles, så gott.

Ha en bra vecka.
Puss

RSS 2.0