Cats




Snart finns det en liten orange luddboll i huset =)

Hemma för ett tag

Första veckan i skolan och på internatet! Nice! Åker tillbaks på söndagkväll=) Snart ska jag äta, sen åka ner till FALIN.
See ya!

Borta ett tag

hej!
NU åker jag till min nya skola. Jag kommer antagligen inte skriva något här förens på fredag.
Jag har ingen bärbar dator och kommer att bo på internat där. Så vi syns på fredag och alla får ha en superbra vecka!




Ta med en vän

Nu sitter jag och håller på att hungra ihjäl samtidigt som jag fixar musik.
Ikväll blir det en powerwalk och packning.
Nu ska jag äta! Shit vad gott det är att äta!
Om du vill lyssna, gör´t!
http://www.youtube.com/watch?v=5ZVunaZo4CU Bäst i början!

My life would suck without these fucking fabulous girls


FALIN, now and forever!

P.S Jag ser att jag är med på många av bilderna, men måste säga att jag är något av en linslus..D.S

Men!





Blablablä!! Har så tråkigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Varför lyckas bakgrunden alltid vra stökig? Eller ioförsig, mitt rum är alltid stökigt=)

Nu: ÄTA, Hungrig !

3OH!3

Hahha, jag sitter och lyssnar på 3OH!3-first kiss.
Jag satt och kollade på videon och undrade varför jag kände igen den..varför jag blev lite skrattig och fummig av den? Då såg jag att det var en kopia av brorsorna som dansar till Crazy Frogs! Kolla och berätta om ni ser likheten mellan den långa brorsan och killen i mörkt långt hår i musikvideon!


http://www.youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w Crazy Frog (asgarv)


http://www.youtube.com/watch?v=AYC2FUutdKA First kiss


Kräftstjärt !

Idag, städa och fixa inför flytten.
Ikväll, kräftskiva, party!

Skin is in!
Angåenda röran i bakgrunden, mamma flyttar och har sig, ska ställa upp nya bokhyllor!

Jag igår

Vad ska man ha på sig ikväll? Tips?



Konsten att bli klassad som idiot!

Inatt satt jag och Lisen i en rättprisvagn (kundvagn) medans Fanny skjusade ner oss i buskar. Resultat: magmuskler av skratt, trasiga jeans, gräsfläckar och en stock upp i näsan, aj! Roliiigt!


 

Dream on

http://www.youtube.com/watch?v=XG-IUkTQR_M

Listen and enjoy!

Tänker högt och skriker tyst


Har Ingenting att skriva idag.
Nu ska jag gå ner och vara social och proppa i mig chips !!


Those days










True

Vet ni vad ?
En sak , vi aldrig får glömma bort är att älska .
Utan kärlek är man ingenting .
Utan kärlek till vänner familj pojkvän/flickvän är vi inget .
Kärleken övervinner allt .
Vi får aldrig låta hatet ta över .
Vi måste älska vårt liv .
Våra nära .
Oss själva .
Vi måste älska för vår egen skull .


What I Want right now






 





När du minst anar´t

Förra hösten när det var på väg att bli vinter skulle jag köpa en vinterjacka. Vi åkte säkert in till olika och samma städer 10 gånger men varje gång fick jag panik och hatade jackor och vintern, allt var obekvämt, fult och äckligt, det slutade med att jag beställde en jacka som jag använde en gång och kommer aldrig att använda den igen, resten av vintern hade jag en stor svart dunjacka med rosa kanter, dessutom var den mammas. Så nu, när jag minst anar det, då hittar jag jackan jag väntat på, en sånn jag ville ha!




Notera skylten !

Nu ska jag gästblogga hos Lisen!

Ett oöppnat tuggumipaket på tågstationen och Random flickor

Hej
Har inte skrivit på ett tag, men som ni ser  under det här inlägget så har min älskade vän, Lisen, även kallad Nils, gjort ett gästinlägg, mycket roligt, kul att få läsa om sig själv ibland, hehe, pussar på henne:)

Under dessa dagar har jag varit i Stockholm med Amelie, sen slöade jag en dag, åkte till Ida på kvällen, hon ville inte sova själv, så självklart ryckte man in. Idag har jag varit med Ida, vi har för det mesta slöat, men vi har tagit en powerwalk och käkat också!
Nu, när jag kommer hem står mamma vid staketet och säger: vi har besök, av två småflickor, dom sitter och gungar. Jag undrar vad f*n hon menar. När jag kommer upp till altanen så ser jag två små blonda flickor. Öööööö..? What the hell are you doing here? RANDOM! Dom hade visst bara kommit till oss, ville gunga lite, klappa på McKenzie och ja, jag vet inte vad dom ville. Sen kommer en av tjejerna och frågar om dom kan få låna telefonen, men då sa mamma att vi snart skulle äta och att dom kanske skulle gå hemmåt, det var våran granne...efter tio minuter kommer dom tillbaka! What the fuck? Jag fattar ingenting, hahahahahahahahahahahah!! Jag tror att dom har gått nu...(jag går och kollar ut)..hahaha, nu står det en tant med cykel där, händelserik dag här i Mellösa!

Nu ska jag gå och bajsa...hårt, eller inte, å jag är så normal !

Bye

Gästinlägg!


HELLO! Lisen här :)

Tänkte gör ett Gästinlägg! Nick och jag har en väldigt kontig relation... ja ni får lista ut själva varför! nee jag skoja! Vi är ett gäng i skolan, elr ja nu är det ju inte så längre för vi ska börja i gymnasiet men innan, så va vi 5 tjejer Jag,Nick,Ida,Amelie och Fanny! Aa sen brukar Walle och caspar häng med oss men dom är ju inga tjejer.
Iaf så hade vi galet roligt i skolan, Det vart skitsnack i skolan för alla är så avundsjuka för att vi har så roligt! Fjortis skolan!

Min vän Nick äre typ bara jag som kallar för Nick, det brukar låta Nico elr Pricken elr Nicoline! Iaf så är Nick välldigt Mode itreserad! Vilket man förstår ganska snart när man hänger med henne, elr kollar på hennes blogg :) Det är även en galet roligt brud att hänga med! Och när hon blir flummig, för att hon är tex trött,sockerkick elr liknande så skrattar hon åt saker som inte enns är roliga, men så är vi alla 5 :).

Mellösa,Flen är inte riktigt hennes favorit plattsre! Därimot Hälleforsnäs Älskar hon! nee det där va falskt de också! Hon blir arg när man börjar prata om hur tråkigt det är i Flen,Mellösa och Hnäs! och ja det är ju sant, tattar ställen :) om jag känenr henne rätt så är hon i en storstad efter skolan och jobbar med Mode! men man vet aldrig, kankse inte!
Och om ni börjar prata om ngn med Grön keps så blir Nick irriterad !Haha


Musik smak vet jag inte riktigt men typ RNB !

Jag är så galet glad att jag har fått träffa er brudar! Många roliga stunder, och så klart så måste det uppstå lite tjaffs det är ju endå tjejer vi är, emn det har löst sig ganska snabbt iaf! Det är ÄKTA vänskap! ett bråk förstör inte en vänskap det är nästan tvärtom, det stärker banden mellan oss!

Vi gick ju Musik klass, vilket innebär Mkt Musik, Nick spelade Trumpet! och hon bara ÄLSKADE DET! Elr inte... Men sen hade vi även skönheten och odjuret som sista projekt i 9an, och det va roligt, lite irriterande ibland men det ingår! :)


Ojojoj det här va faktiskt ganska svårt! vet verkligen inte vad man ska skrvia, men det här får nog duga... Det kankse blir fler sen jag vet inte :)

Nick du kommer va saknad när du flyr till Gymnasiet! MEN vi ska ses endå, det kommer bli roligt när vi ses!


Tack för mig, Hej!

/ Lisen 

                                                                       


God Natt



Do not underestimate the spirit of the colors!











H.E.T.T


Budget+Lyx=Sant





Dress Net-a-porter Clutch Net-a-porter Sandals Have2have




Bleck

Kolla INTE på näsan, FAIL!! Jag kunde inte sova igår, så jag var tvungen att hitta på något. Då kom jag på att jag vill lära mig rita...här är den första bilden, ritad i bleck. Vi får väl se om det blir bättre...någon gång. 



Pinnträning

Morrsning korsning!
Idag ska jag på pinnträning. Jag vet inte riktigt om det heter pinnträning, men det är träning med en pinne. Det är visst något som bygger mycket muskler, så jag kanske kommer hem som bodybuilder eftersom jag lätt bygger muskler, och då talar vi inte om långa smala muskler. Men trästockar till ben är ju jättesnyggt! Verkligen!
Fortsättning följer.


Vill vi ha det?

Vad gör en blogg känd? Vad får oss att gå in på den bloggen om och om igen?
Jag tror att en annledning till varför man fortsätter att kolla på någons blogg är: personen har något man vill ha. 
Jag tror att vi kollar på bloggarna för att dom har något vi vill ha, nästan som en onlineshop som man inte kan beställa ifrån. Konstigt? Nej,
Tänk efter, Kenza, hon är vacker(många vill se ut som henne), hon shoppar mycket(många tjejer gillar att shoppa), hon reser mycket och får designa för bla Jofama. Kissies....du som läser det här nu kanske inte vill ha något kissie har, men jag kan tänka mig att många tjejer mellan 10-15 år vill vara som henne och hon har även skaffat sig en stor blogg därför att man kommer ihåg henne, på det bra eller dåliga sättet, det är en annan fråga.

Vad tror du?

//Hejhopp!

Fem minuter då jag inte hade på mig pyamas


Style of California





Det tar hundra år för mig att få ihopp det här, paint...

Nu:ÄTA!

Late summer


Tanken:
Löven på träden börjar skifta färg, från grönt till lätt gul. Det är en solig dag med en lätt bris. Du ska ut på stan och shoppa med din bästa kompis, en perfekt dag med en perfekt avslappnat stil.

Bomb

Det är så typiskt mig, jag skriver inte på bloggen på lång tid, sen på en dag, bombar jag med massa onödiga inlägg! Mohaha!

Boots




Glo

När man sitter vid datorn, varför ska någon alltid stanna och glo på skärmen?! Hallå! Jag vill kanske sitta vid datorn själv och inte känna mig iaktagen varje sak jag gör,jag kanske vill kolla fejjan eller bloggar själv, eller är det för mycket begärt? Jaja.


RSS 2.0