To the left


Hello !

Har precis kommit hem fran stora poolen och haller nu pa att koka majskolvar.
Igar kom det finare vader. Vi var tvungna att aka till flygplatsen i fort myers lite snabbt och fixa lite pappaer och grjer sen flygresan. Vi stannade ett litet tag pa Miromar och shoppade. Vi hann bara ga i ca tre affarer for det bvar sa fint vader sa vi ska shoppa nagon annan dag. Jag kopte iallafall en blus och en hood. Sen drog vi och spelade minigolf.

Idag har jag ocksa lyckats ramla i poolen med kladerna pa. Jag skulle skvatta vatten pa Nathalie med foten, men da tappade jag balansen och vipps sa lag jag i farmors och farfars iskalla pool.
Efter frukosten sa tog hela familejn utom Pontus en liten joggingtur, later valdigt praktigt, men vi skulle upp till poolen och Nathalie och Pappa skulle jogga, sa da hangde mamma och jag med. Vi korde sen ett litet fyspass pa gymmet. Sen la vi oss vid stora poolen och badade och solade ett litet tag. Nu pa eftermiddagen vet jag inte riktigt vad vi ska gora, tror kanske att vi ska aka till ett shoppingmall.

Hur har ni det? Sag i tidningen att det var ganska kallt, har det snoat nagot mer?

HA det superbra sa skriver jag snart igen:)


Jag vet att det ar lite trakigt att jag inte lagger in nagra bilder nu, men det far bli nar jag kommer hem....nu kom jag pa att jag nastan inte har tagit nagra bilder. Far bli andring pa det !!

Pussar//Nicoline

Regn

Idag har det varit ganska molningt, men vi har badat i poolen och slappat, vi ar fortfarande trotta. Vi skulle ta en liten snabbtur till stranden. Nar vi varit dar i ca 5-10 minuter sa borjar det regna. Vi sag att det var helt svart langre ut pa havet, men vi trodde att det skulle dra ut sidan. men icke sa nicke. Det vrakte ner kan man lugnt saga. Vadret har varit sadar, men man far ju inte gloma att det ar vinter har ocksa, Florida vinter, det innebar ostadigt vader. Efter jul skulle det iallafall bli battre.

Hur ar vadret i Sverige?
Vad hander i huvudtaget?

//Nicoline

Fast i NewYork

Hej
Nu ar vi framme i Florida. Men latt var det inte. Detr borjade bra.
Vi lamnar Stockholm.
Vi lamnar Kopenhmn en och en halv timme for sent.
Vi kommer in till NewYork 27 minutrer for sent.
Vi far kuta och ta ut vaskorna.
Pappa kommer pa att han har jackan kvar i flygplanet.
Vi far tillbaks jacvkan.
Vi har missat flyget.
Vi star pa standby lista och blir uppropade till nasta plan, men hogtalaren funkar inte dar vi satt, sa vi massarv det har planet ocksa.
Nasta plan gar om 5 timmar.
Vi star pa standby listan igen, vi kommer inte med det sista planet for dagen, vi har nu varit uppe i over ett dygn.
Vi aker till ett hotell, nasta dag hyr vi en bil, vi aker ner till Florida fran New York !!
Tva dygn senare sitter jag har i Florida.
Har precis kommit hit och har dursat. Nu ska vi snart kaka juulmat, det ar julafton har forfarande, ni dar hemma har redan haft eran julaftonm, snart ar klockan 12 00 hos er ,em bara 6 har.

Nu har jag forklarat valdigt enkelt hur det gick till pa varan resa hit, men jag orkar inte skriva detaljer, det var iallfall den jobbigaste resa jag gjort. jag har trasmak i arslet just nu.

Hors senare !!

//Nicoline fran Florida

bad


Dom har glömt att ploga vägen

Så här såg det ut på väg hem



Oj, läskig hon blev med gröna ögon, denna snorbuse ligger och fiser i min säng

Spelar sönderhttp://www.youtube.com/watch?v=MlyJNHs4eIg Your Love Is My Drug

P.S Dom har plogat, skojade till det lite bara ;)D.S

Dröm önskelista

Det är dyra saker men, det är ju faktiskt en ÖNSKE lista !


En svart hummer
Range Rover
Hermes Birkin
SHOESSSSSSSSS



100000000000000000000000000000 DOLLAR

Det handlar inte om att ha mycket pengar, men jag gillar att köpa saker, jag vill köpa saker, åhhh, önskar jag var rik......Jag vill ha clothes, bags, accesories, trips,shoes, dresses, i want Dior, Chanel Dzquared2, Balmain, o I want it all!
HAHHAHHAHA, ganska patetiskt inlägg!!


I miss my hair


Jag saknar mitt LÅNGA hår !!
Klippte mig förra veckan, tror jag, saknar mitt gamla hår hela tiden. Klippte kankse av 5 centimeter men det känns verkligen skillninad. Aja, hoppas att det växer snabbt!


Music like always

http://www.youtube.com/watch?v=s8PDxpjEMW8 Take it off

blablablä

Hola !
Jag ska inte gå i skolan på måndag och tisdag och vet ni vad det betyder? Att jag har jullov !! Känns väldigt skönt.
I kväll ska jag nog inte göra något, menhar inte bestämmt mig än:) Imorgon ska jag fixa lite saker på förmiddagen och sen åka till Amelie på eftermiddagen. ALIN ska träna på ett framträdande vi ska göra på julmiddagen på kvällen, sen lär vi pröva all klder i hela garderoben. På natten ska vi dansa stjärten av oss, som A sa idag, tänk er en bild, dansa av oss stjärten. Det lr bli väldigt sen läggningsdags, men på söndag förmiddag ska vi ut och åka pulka efter fyrhjulingen. Sen drar jag hem och på kvällen ska jag på minijulafton med mammas syster och hennes barn. På måndag blir det packning och panik shopping. På eftermiddagen åker vi till stockholm och sover där. på tisdag morgon, vid 4 eller 5 drar vi till arlanda. klockan 6 drar jag iväg:)

Skriver innan jag åker sen. Skriver kanske lite i Florida också. Ha en bra fredagskväll.

// Nicoline

nails


The dress

The dress that I have made in syslöjden !!




En bra dag

Heej !
Idga har det snöat hela dagen. har längt efter snön, men nu nr den är här vet jag inte, jag störs inte av att det är snö, men det ska bli skönt att slippa den i två veckor. På torsdag ska ALINCW åka pulka efter skolan, Nice.

Nu ska ni få några bilder att glo på.




N och I


W och L


C

HAHAHA!

Idag gjorde vi fisksoppa på fysiken, iallafall enligt mig;)

blablablä

Tog inte speciellt mycket bilder, hehe.
KOmmer kanske lite roligare sen, hehe. Hittade ett par jeans och massa annat. Kommer använda dom tills dom ruttnat, haha, verklgen min stil, ljjusa, lite slitngar och ridbyx sömar. =)

En lång helg

Hej !
Nu är det måndag, igen.
Helgen har känts lång, jag har gjort så mycket kul.
På fedagen var det Lucia. Jag, som känt att en förkylning varit på väg på torsdagen, hade ingen röst. Jag lät som en kille i det värsta målbrott ni kan tänka er. Vi hade två luciatåg på förmiddagen, längst fram i mitten stog en mimande Nicoline.
Sen gick ALIN utom A till Idas lägenhet. Vi käkade pizza och somnade sen i soffan. Klockan 6 var det dags för ett luciatågoch klockan 8. Efter det drog ALIN till Idas lgenhet  igen och kollade på Idol utröstningen. Dagen efter började vi med att käka godis och kolla på män som hatar kvinnor. Sen käkade vi frukost och städade.
Jag åkte hem och gjorde ingenting, var ganska trött. PÅ söndagmorgon åkte I och Jag in till Eskilstuna och tog tåget till stockholm. Vi gick på stan. Sen var det ett litet Luciatåg i Klara kyrka, nice.
Sen drog jag mig hemåt. Och finns det något godare än två pommesfrittes bägare med ketchup, käkandes i bilen och kika upp på en sjärnklar natthimmel.? Ja, förmodligen, men igår var det det godaste jag käkat och det bästa stället att sitta på. Visst är det mysigt att äta i bilen medans man åker när det är natt, me like.

Idag har det íte hnt så mycket, elelr jo, massa kul. Men det är en annan historia.


Kommer KANSKE bilder sen.

//Nicoline

Om ni undrar vad ALIN betyder.

A-Amelie
L-Lisen
I-Ida
N-Nicoline

Sov hos Ida

Hej
Sov hos Ida inatt. har också dragit på mig en fökylning så där vid Lucia. Imrgon är det Luciaträning hela dagen och på fredag smäller det. Det är så skönt i skolan nu, vi har inga prov kvar, bara en musikinlämning. Ska strax gå och pröva Lucialinne och göra ljusmasketer(kan INTE stava).
Kommer att ha en så rolig och mysigt helg. På fredag är det Lucia, kul och mysigt, kanske det sista i hela mitt liv eftersom jag sen inte kommer att gå i musikklass. Efter Lucia kanske jag ska hitta på något med vännerna. På lördag så är man nog ganska trött. På lördageftermiddag åker jag ev till eskilstuna med Ida, sover över där och åker sen på söndag till Stockholm och går på stan och sjunger(lucia)några låtar i Klara kyrka.

Igår när vi skulle sova så sätter jag mig upp jättesnabbt i sängen så jag har ner massa foton och ett tidningställ i sängen, det lyckades jag göra några gånger....haha, både Ida och jag låg och snarkade för vi är lite halv täppta i näsan, HAhah.

På bilden så brukar inte Amelie och jag vara så seriösa, så idag satt vi och gjorde rim. The best of today; Prutt och fis julegris!

Bränna skivor, nej

Hej
Nu sitter jag och är LITE sur. Skulle försöka bränna skivor. Nämnde det igår och behövde skivor, idag hade pappa fixat det. Jag tänkte att det inte kunde vara så svårt. Det var det inte heller, förutom att det stog att jag inte hade någon skiva i fast jag hade det. Irriterad. Jag får väl ha sönder den dumburken och stoppa in en skiva och skruva ihop den igen, tror ni att det funkar? Eller så kanman ta det lite mer irritations avreagerande sättet, kasta ut burken genom fönstret.
Ne, tror de får stå kvar ett litet tag, kanske.
Nu sitter jag och lyssnar på musiken jag ville dunka i min cd spelare, men man kan ju inte få allt:P

Har engelska prov imrgon, kändes så löjligt lätt, så plugga, ja, räknas det om man bara läser igenom allt? Ja, det går det.

Höres snöres!!!

Training

Har varit så sugen på att träna dom två kalla dagarna, och det har jag gjort igår och i förrgår var jag ute och sprang. Jag har också gjort lite yoga övningar, skitskönt. Men nu r det lerigt och skitigt igen, piss, men men, haha, nu ska jag gå ner och tända en brasa. Ha enbra helg, hörs någon gång.

En snabb vecka

Hej
Den här veckan har verkligen gått hur snabbt som helst. Som ni kanske har märkt så har jag inte varit så aktiv på bloggen, men men, vi dör nog inte av det.
Nästa helg kanske det blir lite mer bloggande för att då är det lucia både i skolan och stockholm, lite annat smått kommer också att hända. Det är så svårt för jag vet inte vad jag ska skriva eftersom det inte händer så himla mycket. Allt går i ett, skola, käka, sova, skola, käka och sova. Haha, nästan iallafall.

Aha, när lucia är över är det ca en vacka kvar tills jag åker till Florida, ooooh, längtar. Imorse när jag är på mitt rum så ropar mamma och frågar om jag vill åka till New York i vår, så kommer jag ner och frågar varför hon frågar det, då säger hon att hon vill det, HAhah, oj vad konstigt det blev, ahha låtsas att ni alldrig läste det här;) Men hoppas att det blir New York. Jag vill åka till Paris(igen), Grekland, och Florida(snart igen) också. Jag önskar mig flygbiljetter till Florida när jag slutar 9 an.

Nu ska jag ladda in bilder från kameran :)

Hörs görs

RSS 2.0