GodJul

HowHow.
Har ni ätit någon gröt än?
Idag är det julafton. Det snöar faktiskt lite ute.
Har precis duschat. Ska till mormor och morfar vid 2. Sen ska vi äta och kolla på kalle anka. Men jag är inget stort fann av julbord, jag är ju vegetarian också, så det finns inte så mycket att välja på, men jag äter ju fisk. Sen går vi väl hem och öppnar julklappar.

Ha en bra jul !

=)

Armband

Dom här två armbanden är spersnygg och verkligen min stil.
Jag gillar kedjor och nitar på skor, skärp, armband och väskar mm. Det är snygga detaljer. Dom här två armbanden är från asos.com det är ett bra pris.Jul, men..

Hej !
Igår och idag var en pysslig och lugn dag. Igår var jag hemma själv ungefär hela dagen. Jag städade rummet och fixade en liten julgran till mitt rum. Det vart super bra. Jag gjorde lite pyssel och slog in julklappar.
Idag har jag bara gått omkring. Jag var ute på en promenad med McKenzie(mackan).
Imorgon är det julafton. Bara en choklad kvar i chockladkalendern, plast choklad, det smakar ju plast om den. Jag har ingen julkänsla alls. Det är ju som sen höst och tidig vår ute. Idag har det varit lite blåsigt och sol. Gräset är lite brunt som det är på sen hösten och tidig vår. Kan det ha och göra med miljöförendringarna ?
Jag kommer ihåg, 2006, tror jag att det var, då var det 18 minusgrader kl 0.700 på morgonen. Jag frös som en snögubbe. Samma vinter så snöade det så mycket så jag vart helt dyngsur på väg till bussen, så jag var tvungen att springa till mina kusiner och låna ett par byxor. Hoppas att det kommer snö, hoppas, hoppas.

Har ni önskat er något speciellt ?
Jag har inte önskat mig någonting. Men nu känner jag att det ploppar upp massa saker jag vill ha, hahaha. Men jag ska upp till melandags rean i stockholm snart, så då kan jag shoppa lite. Men jag har finanskris. haha. Jag ska betala tillbaks lite saker och så.
Och precis innan jag skrev det här, beställde jag ett par skor. Opps !
Jaja, man lever bara en gång.

Men nu får ni ha en bra natt.

God Jul. Och gå och lägg dig tidigt. Du vet väl att tomten kikar in genom fönstrena för att se om alla sover ?

Vinter


Lite rolig bild. Tagen förra året. Jag vill ha snö nu.

HAHA

Klippning

Hej.
Nu ÄR det jullov. Så skönt. Slippa gå upp tidigt och bara såsa på dagarna.
Idag, efter avslutningen åkte jag och klippte mig. Det ser i stort sätt ut som förut. Men nu är det mer uppklippt, toppade mest. Frisören använde den nya volym tången, den var jättebra. Funderar på natt köpa den. Det går på dågra sekunder så har man mer volym. Det är lätt att fixa även på kort tid innan skolan.

Nu ska jag kolla på Wildfire.
Under jullovet(nu) kanske jag kommer att vara lite aktivare på bloggen. men jag vet inte. För jag har ingen kamera, den är trasig, och det är ju roligt att lägga in lite nya bilder. men men. Vi får se.

Ha det bra ! =)

Florida

Jag ville bara lägga in det här för Amelies skull.

Det här är varför vi inte ska åka till florida på hösten;http://www.youtube.com/watch?v=-JuQDsDJZ-I&feature=related

Det här är ändå inte värst. Som tur är har min farmor och farfar ett jättesäkert hus. Men man vet ju alldrig.


Hej

Ett litet snabbt inlägg nu =)
Imorgon är det Luciaträning hela dagen, behövs verkligen ! Sen har vi lucia på fredag.
Ska kanske beställa lite saker från hm snart, vi får se, men hoppas.

Så, det var ett litet inlägg, mer imorgon om jag hinner och har lust. Måste lägga mig tidigt imorgon. Ska vara i skolan kl 7 och ha två lucia föreställningar och sen två på kvällen. Önska mig och alla andra lycka till.

Syns imorgon, ni i flen .

By the way

By the way ! Jga har ätit fyra mandariner inom loppet på en 30 min. Hahha. Intressant ?

Aja, man kan inte alltid vara så .....jag vet inte vad det heter, jag menar oseriös, men det finns ett annat ord för det, jag kan föresten berätta varför jag inte ska skriva oseriöst.

Vi(Amelie, Lisen, Ida och jag) var väldigt flummiga en svenska lektionen. Så då kom våran svenskalärare fram och så någonting om att vi var fjortisar. Men det tyckte inte vi, så vi visade honom hur fjortisar var, hahha, da, en shit sa han ba, guuuu, nemen nej så satt vi så och sen kom vi fram till att vi var muppar. Och oseriöst låter ju lite som fjortispråk, så vi sa någonting annat. men som sagt minnet är bra men kort. 
Vad skriver jag igentligen ? =P

Nu ska ni inte behöva läsa mer om mitt babel, stavas babel så här; babel, eller så här; babbel ?


Seyou

 

Shalla balla

Hej !
Ett tag sen sist, eller hur ?

Idag är det söndag. Segaste dagen på veckan, fast ganska skön också.
Igår var jag i stan med Amelie. Köpte en avlång kuvertväska med sidenöverdrag och en brun dunväst med ludd på luvan=) Åkte fetr det hem till Amelie och, ja, gjorde ingenting. Eller vi ÅT. Men det var kul och mysigt. Sen på kvällen kom vi på att vi skulle lägga ansiktsmask så då gjorde vi det också. Sov över där och kom hem vid kl 13.00 eller något sånt därnt.

Jag har verkligen det illa med pengar just nu. Det går åt en del till julklappar och så. Men ska försöka att inte köpa något i februari, fast jag kommer ju inte klara det. Snart måste ju vår saker fixas.
Min kamera är trasig. Mitt eget fel men fan va sur och ledsen man blir. Den har legat bland blöta badkläder, så nu funkar inte själva kameran, batteri och så funkar. Får lämna in den och se vad dom kan göra, älskar verkligen den kameran.

Hör av mig snart.
Ha det bra så länge.

Cioa bella !

BYE

RSS 2.0