Allt

Hej.
Jag tänkte skriva kort om dom här dagarna som jag inte har skrivit om, alltså stockholmsdagen(fredagen och idag(söndag. Lördagen gjorde jag inget speciellt.
Stockholmsdagen med tjejerna var riktigt lyckad. Vi började med att ta en smothie på ett sött café. Sen gick vi i affärer ett tag. Sen blev det lunch på bibliotektsgatan. Mycket god bakpotatis åt jag där. Sen gick vi runt i sturegallerian ett tag. Hälsade på Lisens syster på resturangen Pontus. Sen åt vi Italiensk glass. Jag köpte inte så mycket den dagen, underkläder, gladiatorskor och ansiksrengörning. Var och handlade lite bas saker helgen innan. Då köpte jag 2 tröjor, body, svarta chinos, jeans och en kjol. 
På väg mot tåget fick vi nästan springa. Vi sa inte ett ord till varandra under våran powerwalk, ahaha, det skulle ha sett väldigt roligt ut om någon filmade oss som vi sa. Fyra brudar på led i raskande gång:P
Vi for hem till Amelie och käkade och kollade på Idol-adishens(haha,kan inte stava). Åkte hem på lördagen på förmiddagen. På lördagen gjorde jag inte många knop, kollade på sex and the city filmen. På sölndagen, idag alltså. Har jag bara flummat runt. Men när jag var ute mad mackan så klantade jag mig.
Det var en jättestor ispöl. Jag visste att isen inte skulle hålla, men jag hade gummistövlar på mig så det gjorde inget. Det var bara det att det blev skitdjupt, ända upp till knäna. Så gummistövlarna fylldes med isvatten. Så jag fick ta av mig stövlarna och hälla ut vattnet, ta av mig strumporna och på med stövlarna igen. I början var det kallt. Men vattnet som fortfarande var kvar i stöveln blev snabbt varmt av kroppen så det var lungt. Men i början fick jag panik, det var så himmla kallt. 

Nu ska jag lägga in några bilder.
Ha en trevlig stund =)
Föresten !! Tyckte ni att rätt låt vann melodifestivalen ? 

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0