AllI nead

Hej !!
Kom just hem från en liten tur till Eskilstuna.
Jag köpte, eller fick av mamma, en bikiniunderdel. Hittade en jättefin strandtunika på flash. Ska nog åka in på onsdag och köpa den. Får pengar då. Den kostar ce 350 kr. Måste ha den =)

Om ni såg någon som hade på sig det här..då var det nog jag.

Short Gina, T-shirt Hm, väska som knappt syns från London. Hade på mig ett par mörk bruna gladiator sandaler.


Jag kan göra Moonwalk

Vacker


Igår

Hej
Har ni hämtat er från fotbollsmatchen igår ? Jag brukar inte tycka att fotboll är roligt att tiitta på, men igår, wow.
Tyvär så förlorade sverige i straffar med 5-4.


Jag igår på g till sjön. Jag ser jättebrun ut på bilden, men tyvär så ljuger den.
Blus Hm, shorts köpta i florida, sandaler Hm, rosa stråväska köpt i Paris.


Michael Jackson

Imorse på radion hörde jag och många andra att Michael Jackson är död.
Hela USA kommer sörja. När han skulle obduceras för att se varför han dog av hjärtstillestånd, som han gjorde, då var det så mycket människor utanför sjukhuset så att han var tvungen att transporteras med helikopter. Om det var knark, alla operationer eller ett 'naturligt' hjärtstillestånd, det spelar ingen roll för mig längre. Innan jag började lyssna till hans texter, musik och kolla hans dans, då skulle jag säkert tänka. Narkoman och sönderopererad. Men det gör jag inte längre. För han ÄR the king ! Han är bäst på alla sätt !

Jag har nästan precis börjat lyssna på hans musik, men jag förstår dessa människor som tyckte om honom, ja, kanske älskade honom och hans musik. Den biter sig fast i hjärta, hjärna, själ och kropp.

The King Of Pop Is Now In heaven

Beautiful


Två dagar med Ida

Hej
Nu är det kväll. Har spenderat två dagar med Ida.
Igår så badade vi och solade vi, åt jordgubbar, glass och kollade på film.
Idag såg jag high school musical för första gången. Det var det första filmen. Så nu ska jag kolla på den andra filmen på youtube.
brukar ni kolla på filmer på youtube ? Jag gör det nästan gämnt. Jättebra är det.
Imorgon ska jag på någon slags båttur. Inte något racerbåt utan någon annan slags båt. Från Mariefred till Stockholm. Ska bli mysigt. Hoppas på skinande sol.
Visst är sommaren härlig? Äntligen har den kommit, iallafall i sörmland, och jag gissar på att den har visats sig i större del av Sverige.

Syns snart, för nu ska jag kolla på film !!

PUSS

Ingen rubrik

Hej
Imorse tog jag en skön scykeltur i solen. Jag hittade massa smultron. Jag fick ihop 4 vackra strån. Jag kom hem med 3 mörbultade strån. Dom var så trasiga så att jag mosade alla och åt som en smet. Mums. Plus en jordgubbsfrukost.
Annar så har jag inte gjort så mycket. Låg och solade ett litet tag, utan resultat. Varit ute och gått kvällspromenix med Mucken. Sen har jag bara slappat och njutit av sommarlovet.


Midsommar

hej!
Hade ni en bra midsommar?
Min var bra. Det blev inte så jättesent. För jag gick bara in och vilade lite, vipps så var det morgon. På klädd och allt, :P

Söta fiskar va ?!
Nu sitter jag och är lite olagglig, Hjälp !!

Puss önskarer

Follow the streem befor your are lost

Vad ska man skriva om egentligen? Hjälp mig. Det är ju inte så kul att läsa om vad någon har gjort under dagen. Men jag vet inte vad jag ska skriva om. Det står still för tillfället. Kanske jag kommer på något snart. Det går ju i perioder.

Imorgon är det iallafall Midsommar. Varför firar man Midsommar, någon som vet det? Är det inte typ att solen alldrig går ner eller något sådant.
Ni får inte missa att i slutet av sommaren och början av hösten, kommer inte ihåg vilken månad, kan man se en planet bredvid månen. Jag ska ialllafall hålla koll och kika ut genom fönstret. Månen är nämligen utanför mitt fönster. Jag brukar ligga och kolla på månen. Den är så vacker, stillsam. Vad är livet, vad ska man bli, varför funkar det inte så? Frågor som far igenom huvudet på en. Det är när man går och lägger sig som tankarna samlas och det blir omöjligt att somna...åh, ni ser, jag bara babblar på. Nej.
Nu kanske det verkar som att jag är värsta olycklig men det är jag inte. Jag har lärt mig att inte ta så hårt på saker. Jag kastar bort det liksom. Jobbigt attt älta sig fast på saker. Det är mycket lättare att bara rycka på axlarna och inse fakta. Ibland går ju inte det heller, men då får man väl göra något åt saken och ite bara sitta och deppa.

http://www.youtube.com/watch?v=WPnCOySQkH4&feature=channel


Vad ska DU göra idag ?

Jag ska kanske åka in till Katrineholm, igen !!

Let the rain fall down and wake my dream. Let i wash away my sanetie cous, I wanna fell the thunder I wanna scream, let the rain fall down, coming clean.Dålig stavning, Haha.
 

Hilary Duff

Hilary Duf är för tillfället min favorit kändis. Jag älskar hennes musik och Hilary i filmer. Jag vet inte varför, men på något vis känner jag igen mig själv i henne. Jag vet inte riktigt i vad, men jag bara känner det.
Nu ska jag gå och käka rabarber paj som jag har gjort(stolt)


Så vacker

Grönan och sol

Hej.
NU är det sol, yä.
Igår var jag på grönan. Det var jättemysigt. Jag åkte typ allt, förutom flyggande mattan, den har jag åkt sönder. Jag åkte Insane, det första jag åkte när vi gick in, en mjuk start. det var jätteskönt för det var nästan ingen kö. Den var ju lite rolig, men jag gillar mera när det går fort. Så åkte jag Tilt för första gången. Det var det ju skitläskigt. Eller det var ju kul, men, det går inte att förklara. HahA.
Idag har jag ränsat ogräs och solat lite. Inget speciellt bra resultat. Typ fortfarande kritvit. Men jag har ju ca 2 månader på mig.
Men vad härligt det är med sol.

Hur har ni haft det ?



Sus

Katrineholm

Hej
Nnu måste det göras något. Så jag ska in till KAtrineholm ett tag och kolla runt. Ska nu gå och dursha. Vad ska ni göra idag ?

Har  ni lika tråkigt som jag?
:P

Ha en rba dag.

PUssss

Gott skratt

Heej !
Har suttit och rensat och lagt bilder i mappar. Allså shit, jag har fått många roliga skratt. Det finns så sjukt roliga bilder och videos. Haha. På vissa videos är jag sån jäkla dramaqueen. Sitter och skrattar hela tiden. HAhHAhAHhHAHA.

Sverige

Ibland hatar man Sverige. I allfall Sveriges väder ! Nu har det regnat och blåsit i två veckor i rad. Det har inte gått en enda dag utan att det har regnat. Och solen, ja, den är bara ett minne just nu. Så tråkigt.
På sommarlovet vill man ju bara ligga på stranden och käka glass. Men nu får man istället städa, titta på film och smocka i sig godis.
På tisdag ska det iallfall bli 17 grader mitt på dagen, hoppas hoppas !! Just nu är det 10 grader regn och blåst.

var på efst i flen igår, det var ju inte jättekul precis.

Ha det bra !


fest i flän

Hej !
Nu är det sommarlov. Skönt. Det ända jag vill just nu är att solen ska visa sig. Annars tar jag en sistaminuten biljett till något varmt ställe.
Igår var jag i stan efter skolavslutningen och tillbringade resen av dagen och kvällen med Amanda, så kul.
Jag köpte inte så mycket i stan. En bikiniöverdel, underwear och någon roliga lotion.

Idag vaknade jag tidigt runt 7. Så idag har jag städat garderoben och ränsat ogräs på hela våran grus gång, eller har en liten bit kvar. Den gör jag imorgon.

Kanske ska åka ner till feln och kolla på marcolio ikväll. Vi får se hur det blir med det. men förhoppningsvis så åker jag ner ett tag.

Vad har ni för planer inför kvällen ?

PU55

Lång väntan

News
Gossipgirl börjar 31 augusti
90210 börjar 2 september-Kan knappt vänta

Paddling

Hej, tänke lägga in några bilder från paddlingen. Blev inte så många medans vi paddlade utan mäst landbilder. Jag kände att det var stor risk att tappa kameran i vattnet under paddlingen.

Tältet var tvunget att testas



Det kan ju alltid komma någon snygging, så håret måste vara prima;)


HA HA HA !!

Walle är proffs på brinnande marsmellows

Två små figurer åt höger i bilden tog leken på allvar. Kröp hundra meter bort från målet och dom syndes inte alls, nej verkligen inte:P(okej, man såg dom ganska bra;) lalallalalla)

Nattinatti


Now I know

Detta tyg blir det, ska bara få tummen ur ars*et och beställa det :P

un caballo negro y un chico guapo, Haha !!

Hola !
Imrgon är det skolavslutning. Så skönt. Bara tanken på 2,5 månader utan skolarbete är trevlig. eller, helt utan skolarbete är jag inte. Jag har en uppsatts som ska göras. Men den kan göras de regniga tråkiga dagarna, det lär ju bli några skurar här och där, eller hur ?
Idag har vi städat basen och städat skåpen. Kollat på film, Happy feet och sedan bar det hemmåt. Tog 12.00 bussen. När jag kom hem la jag mig och goasde med Sigrid. Sen slumrade jag nog till. För när jag kollade på klockan var den 16.30.

Imorgon efter skolavslutningen ska jag åka in till Eskilstuna med Amanda, orkade inte åka in idag. Ska bli så mysigt. Sen är det bara slappa som gäller.
Vad ska ni göra på midsommar ?

Hoppas att ni alla har det bra.
Sommarlov än ?

/Nicoline

Tired

Trött, trött, trött ! Går nog och borstar tänderna nu. Ja, jag vet, klockan är 18.44, whatever, it is just some numbers ;)
                                                                                       
     Sov gott





                  


Hemma helskinad

Heeeeeeeeej!!
Är det bra ?
Kom hem från paddlingen för ett tag sedan. Tog en dursch för att man var ju inte speciellt fräch, borstade tänderna och tog en tallrik yogurt.
Jag är skapligt mör i nacken och skulderpladen, aj.
Det var hårdpaddling till lägret. Där käkade vi och hade det mysigt framför elden. det blev skapligt sent. Vi kanske sov vid halv tre, för att sedan gå upp kl 07.00 och paddla. När jag vaknade hade jag skitnt i axeln. Jag hade legat på samma sida exakt likadant hela natten. Snacka om att jag var stel.
Det var jätteroligt och mysigt men jag är för trött för att skriva:P
Imorgon är det sista skoldagen. Vi slutar på fredagen. Funderar på att åka in till stan imorgon och kolla runt i affärer lite. =)
Sitter just nu och lyssnar sönder Love, sex and magic- justin and ciara och Tacking back my love- enrique och ciara <3

Hur har ni det ?

Puss


Opps

Snart ska jag gå och kolla på 90210, det tråkiga är att jag inte kan hålla mig att inte kolla på nästa avsnitt innan det går på tv. Och det som är ännu tråkigare är att jag inte kan sluta efter ett avsnitt, utan jag kollade klart på hela serien. Ny sesong kommer på hösten, kan knappt vänta. Men snart ska jag gå och kolla på favorit i repris, 90210. Imorgon missar jag Uggly betty för andra veckan i rad:( det låter som att jag är värsta tv nörden, haha, men det är jag inte. Det är bara två serier som jag följer som är dagarna efter varanndra =)

Jag i Mellösa sjön !!



Jag är konstig idag, jag sitter och skrattar åt mig själv hela tiden. Hahahaa, sitter och gör det nu. Hoppas att det smittar av sig på er snyggingar.

Sov gott, sen när ni ska sova vill säga.

Beautiful

Hej

Nu måste ni hjälpa mig !
Jag ska beställa ett tyg hade jag tänkt. Jag ska sy en klänning, vet precis moddelen. Kommer att bli så fin. Men ni måste hjälpa mig att välja färg och tyg. Dom här har jag kollat på, tror inte på den med mönster, men vilken färg ska jag ta på det enfärgade tyget ? Vill ha en färg som solbrännan är fin i, då är turkos ganska bra.
Vad tycker ni ?

 Hjälp mig.


Förklarning på modellen som jag själv har kommit på.

Den är hellång. Ryggen är helt öppen ända ner till ryggens slut. Det kommer att sitta ett 'snöre' högt på ryggen. Det är en enkel men fin klänning.

It is how we do it

Hej alla goingar !!
Jag tycker att jag värd en applåd att jag faktiskt uppfyllde kravet att blogga mera. Så här har ni mig, en glad jag också.

Dagen började med origentering teori och tipspromenad. Sen så gick vi eljuspåret och skulle sätta ut origenteringsstationer på en karta vi fick, nja, det gick väl sådär men vi klara't.
Sen var det lunch. Pannkakor. Sen drog Amelie och jag vidare till Coop för att köpa glass. Lämnade tillbaks två böcker på bibblan. Sen kom vi på att vi glömt sjukanmäla oss, opps. Så ner till skolan igen. Sen mötte vi Amelies mamma vid Coop. Medans hon gick in och handlade satt vi kvar i bilen.
Jag var väldigt klantig då :P
Amelie gick och köpte jordgubbar, riktigt goda svenska.
Jag hade kurat ihop mig på bilgolvet bakom ett säte. Så tittar jag upp ser inte henne. Då tänker jag, fan nu går hon anndra hållet, men jag ligger kvar ändå. Så hör jag hur hon knackar på fönstret bakom mig, hahahaha! Sen skulle jag gå och kasta jordgubbskartongen och sen när jag ska sätta mig i bilden igen så missar jag sättet och landar raklång på bilgolvet. Hahaha, sen hände de massa annat kul under dagen, jucien, bilsätet och ja orkar inte berätta allt:P

Hoppas att eran dag har varit bra=)
Ska nog gå ner och göra potatissallad till imorgon nu. Ska ut och paddla imorgon.
Hörs senare.

ssuP hco mark

Vad?

Sorry för dålig uppdatering på bloggen. Ska bli bättring på det nu. Önskar att sommaren ska komma nu. Det bara blåser och är kallt. Så tråkigt.
Imorgon är det origenteringsdag, ursäkta mig men , vad tråkigt!!!! Jag vet inte när vi slutar imorgon men hoppas att vi inte ska origentera ända till tjugo i tre som vi slutar på måndagar. På tisdagen och onsdagen är det paddling med klassen.
Hoppas att det inte regnar då får jag spader och lisen får ess:P
Det har inte hänt så mycket på sistonde. Förutom att jag skolkade hela dagen i fredags. Vi skulle bara ha bastid hela dagen och kolla på en konsert, så jag stannade hemma och pluggade.

Har ni fått sommarlov än ?


Sommar sol och bär, håller jag kär. Ändå är den alldrig här.


Sommarsaft

Hej
Idag har det varit hur varmt som helst. Men det gäller att njuta nu, för imorgon eller på onsdag skulle det bli sämre igen. Efter skolan la jag mig och pluggade engelska i solen. Har engelska prov imorgon. Är verkligen sugen på att åka in till Eskilstuna i helgen eller i veckan. Får se om det blir av=)

Who im I? Thats a secret I never tell you. You know you love me xoxo ..........

Haha, vart kan detta vara ifrån????:O

RSS 2.0