Två hål extra

Hej
Nu sitter jag här och klockan visar 22.28 jag ska nog gå och sova snart.
Idag har jag skaffat mig två hål extra i öronen. Nu har jag fyra hål i högra örat och två i det vänstra. När jag hade tagit hål så åkta jag till Eskilstuna med A L I (tre olika personer som börjar på dom boksträverna, orkar inte skirva namnen, hehe) och Jaquie. Vi kollade på Michael Jackson This is it. När man sett den förstår man verkligen att han kunde sin musik, han ville ha den perfekt och han verkligen hade öra och känslan för musik. Han var verkligen fantastisk !
http://www.youtube.com/watch?v=ijxOAPn8skI&feature=related


Två hål extra

Hej
Nu sitter jag här och klockan visar 22.28 jag ska nog gå och sova snart.
Idag har jag skaffat mig två hål extra i öronen. Nu har jag fyra hål i högra örat och två i det vänstra. När jag hade tagit hål så åkta jag till Eskilstuna med A L I (tre olika personer som börjar på dom boksträverna, orkar inte skirva namnen, hehe) och Jaquie. Vi kollade på Michael Jackson This is it. När man sett den förstår man verkligen att han kunde sin musik, han ville ha den perfekt och han verkligen hade öra och känslan för musik. Han var verkligen fantastisk !
http://www.youtube.com/watch?v=ijxOAPn8skI&feature=related


Depig blogg

Hej
Min blogg är inte så uppigande att läsa för tillfället. Hah. Idag är förkylningen verkligen på väg. Har ont i tinningarna och kan inte kolla åt sidorna med ögonen för det gör ont, om jag vänder huvudet för snabbt så hinner inte ögonen med och det blir en liten snurr i huvudet.
Tänkte att jag skulle titta på 90210 men avsnittet har inte kommit ut än.

Jag har sovit hos Amelie och kom hem för ett tag sen.

Senare ikväll ska jag kolla på Sex and the city och kanske ta ett varmt bad.
Men får se, det är ganska jobbigt att bada, först tar man så varmt vatten så att det känns som att man har 100 graders feber, sen blir vattnet för kallt för att man vant sig och fyller på med nytt och får ännu en värmschock. Nej, bastu är bäst. Men bad får duga idag=) eller så blir det att man slocknar i sängen, känner att det skulle vara skönt, men jag vill ju kolla på filmen. Ska nog kolla på filmen och somna där, haha, två flugor i en smäll. Nej, nu ska ni få ha en trevlig onsdag s kväll.
Puss

P.s visst känns det som att det är helg hela veckan när det inte är skola(?) D.s

Beyonce

Har glömt att nämna att jag fått hem min nya skiva, beyonces nya, sasha fierce. Jag blev aktiskt lite besviken, den var inte så bra som jag trott, men helt okej ändå. 
 

En skön låt

http://www.youtube.com/watch?v=tpvIHKczeTI 

En skön låt, en soft låt, en nice låt, kalla det vad du vill=)

SATC-shoes

Ett litet tips om du vill ha ett par ungefär likadana skor som Carrie på hennes bröllop i SATC filmen.

Ja, de flesta har ju inte tillgång eller pengar att lägga på ett par Manolo Blahnik skor.


Skor från nelly, sedan sätta på en brosch längst fram.


Play station

Fick ett infall och ville spela playstaton eftersom jag har brist på annat. Men otur som jag har så tror jag att det fattas en sladd, typiskt. Jag har inte gjort så mycket idag, åt en stor frukost, pannkakor, hundra stycken, å, vilken mumsig start på dagen, eller inte, nu kommer man känna sig som en degklump hela dagen, haha! Håller på att bli sjuk också, trodde att jag skulle klara mig undan förkylning denna höst, men en liten blir det nog iallfall. Men den har inte brutit ut än:P

Ha en bra dag !
Puss




Hat inlägg

Jag har längtat efter lovet, men nu, blä, jag har inget att göra. Bara käka hela tiden, HAHA!! Jag hatar verkligen det här vädret, lerigt, blött, kallt och fult. Blä,blä. D här skitvädret tar verkligen all kraft och lyska ifrån sig.

Önskar vi kunde få en veckas längre vinterlov istället så att man kunde vara i USA en vecka längre. Lätt att jag ska bo i ett land med varmt väder året om ! Jag vill ha sol och värme. Gemför det här tråkiga blöta,kalla och fula vädret med en stor strand, soligt, varmt och vågor i havet. Jag skulle iallfall välja att ligga på stranden!

Nu blev det här ett litet hat inlägg, men vad fanken, jag hatar verkligen det här.

Har ätit cirka 1.000.000 mandariner och 100 kilo fil och äppelmos.


Bio och musik

Hej !
Det går komemr att gå så mycket bra bio i november, passar bra i höst mörkret. Jag ska gå på This is it och New moon.
Jag har inte gjort så mycket efter skolan, skrivit en dikt till svenskan. Nu sitter jag och lyssnar på något helt oväntat, Tokio Hotel! Ni tänker, va, va VA? Haha. Jag fick bara lust att se vad det är för musik dom spelar, och, ja, bara för att den inte går på radio så betyder det inte att det är dålig musik. Har hittat en ny som jag gillar, och en gamal som typ är 2 år gamal. Jag gillar näsan all musik, förutom E.M.D och andra tönt band, Haha !! Jag är annars öppen för förslag;)

Om du vill ge det en chans Automatic Redy,set,go

Igår var det Jordin Sparks, idag Tokio Hotel, HAHA !!


uppdatering på topp, HAHA, brist på annat, inte, men iallfall;P

HAHAHHAHahhahHAhHAHAHHAhHAHHhAH

Waisting my time

uppdatering på topp, HAHA, brist på annat, inte, men iallfall;P

HAHAHHAHahhahHAhHAHAHHAhHAHHhAH

Waisting my time

Missing the point

Heej
Hur har eran dag varit+ Min har varit sådär. Blev så pisst på spanskan, för jag verkligen sög och jag har prov imorgon, aja. Plus det så missade jag bussen em. Så jag satt i en busskur i en timme med Ida, Lisen och ALbin. Men det gick ganska snabbt, vi satt och lyssnade på musik och käkade 3 chokladkakor för 10 spän, Haha.
Nu har jag bara pluggat och ska snart hoppa in i dushen och sedan blir det sängen.

Hörs

/Love

Hallowen

Vill hitta på något riktigt kul på hallowen, känner för att klä ut mig till något riktigt läkert.

Tills dess får jag väll nöja mig med att lyssna på hennes ''nya'' låt

Kizz

Skoltrött

Jag är så trött på skolan just nu. Spanska prov imorgon, kan INGENTING. Efter lovet har jag tre prov samma vecka som vi börjar, oj, vilket härligt lov som inehåller, plugg,plugg,plugg och ännu mera plugg !

Fuck the school!



Lördag kväll

Trodde att det skulle bli en seg och helt vanlig lördagskväll. men icke sa nicke. Vid 21.00 drog jag mig ut i mörkret och möte upp Hanna, Ida, Amelia och Lisen. Vi åkte sen upp till hjälmskyl. Sen satt lyssnade vi på musik, gled ut en och en annan rolig hemlis och hade det underbart roligt. Det blev ganska sent, somnade kanske vid 3 halv 4. Då var det Lisens födelsedag. Så Ida bakar en tårta och vi sjunger för henne. Sen åkte jag hem för att fira pappa=) Sen ringer Ida och säger att Lisen har lurat oss, det var inte hennes fördelsedag idag, fan, jävla snorjärs, som Lisen sa till mig när jag var jobbig vid läggdags. Din buse Lisen !
Så det blev en bra lördagskväll med mina kära.

Om 30 min är det gossipgirl, me like.

/love

Lördag

Heej!
Skönt med helg va?
Idag så blev det in till Eskilstuna i sista minuten. Kändes som att jag fortfarande sov när jag satt på tåget. Haha ! Strosade runt och bara slappade. Kom hem med lite smått och gott.
Imorgon fyller Pappa och Lisen år !!

/love

P.S oj, det var inte ett långt inlägg inteD.S

Pics

Det Snöade lite imorse nr jag cyklade till bussen
Ida och Walle säger ''Hej''
Konsetration, på vissa håll iallafall
han vill vara posebloggaren själv(ellerinte)
Musikterror som är ganska kul för tillfället.
HAHAHAHAHA
Amelie var inte så sugen på att var linslus idag.

Mitt nyckelband blir ni inte så lätt av med

Heej !
Sitter och laddar in bilder på datorn från idag, just nu står det på 8/108. Ojoj, det blir mycket bilder när Lisen är i farten. Synd att jag inte kan lägga in videos här på bloggen, blir ju en del knäppa videos.
Har haft en helt vanlig dag. Men inte tråkig, har nästan alldrig tråkigt i skolan, själva skolan är ju som den är, men jag tänker inte på att det är skola för vi har så kul hela tiden.

Idag tappade jag bort min nyckel sista lektionen(typiskt).
Så jag fick lov att knipsa upp mitt lås. En kvart senare kommer våran lärare med min nyckel, HAHA !Shithapends.

Imorgon är det halvdag in the school.

/Love


Espanol

Ollalla !! Hola Espanola!
På tal om Spanska, vi hade spanska första lektionen. Då lyssnade vi på en låt(Ida och jag sjöng med i texten på spanska) som heter la camisa negra. Och det var en förjävla bra låt, det måste det ha varit, för vi fick inte ut den från huvudet på hela dagen. Vi gick och sjöng den hela tiden. När man satt och pratade om någonting så spelade den sig i huvudet hela tiden. När vi satt i Cafeterian var jag tvungen att säga.
-Nu måste vi börja prata om något roligt så att jag inte börjar sjunga igen.
HAha.
Nu sitter jag och smuttar på en underbar hallon smoothie och lyssnar på våran fastna-i-hjärna-låt
Den är ju så dålig men så bra, love to it.

Hörs kanske imorgon

/Love
(måste bara se till satt du fattar att jag skriver kärlek-love, inte att jag heter Love, jag heter Nicoline, HAHA)

Om du vågar lyssna 


Slutklämen

OYÄ!
JAG är klar med min so-uppsatts, vet inte hur det blev, men den är klar.
Sammtidigt som jag sitter och ritar kartor och lyssnar på musik tänker jag på, vad skulle man göra utan musik?(typiskt mig) Jag skulle nog inte kunna leva utan musiken, eller, nej, det skulle jag nog inte. Om man har musik på samtidigt som man gör något tråkigt, då tänker man inte på det som är tråkigt. Musik kan förmedla så starka känslor. Glädje, minnen men också sorg. Inte storbölande sorg, utan tyst och nästan vacker sorg, fattar ni?
Ett exempel på låt är den här den är vackert och sorgligt, nästan så att det gör ont. På tal om twilight, jag har läst ut den andra boken idag, och jag började med den i fredags, snacka om att man blir fast.

/Love


o my lord, i think im

Riktigt snygga boots, har testat dom och sett dom i verkligheten, bilden gör skon orättvist behandlad. Tänk dom här bootsen, ett par kort, lite slitna jeansshorts och en vit blus med lite broderier på!

-A la Gucci- -A la chic- -A la billigare än Gucci-
Testat dom här med, sagolikt sköna, man slipper frysa om både ben och fossingar i dessa exemplar.


Today

En hel dag har gått,och vad har jag gjort? Inte speciellt mycket, men det är ju trots allt söndag.
Jag längtar tills nästa helg, haha !
Det är inte länge kvar till sommarlovet nu, nehem, se vad jag skriver? Jag menar vinterlovet. Ni ser, det märks tydligt att jag saknar sommaren och värmen. Men på vinterlovet iallfall blir det bad och sol i Florida. Innan det är det ju höstlov, YÄ! När är hallowen(stavning)?
Just nu längtar jag tills jag tar studenten, okej, 3 ½ år kvar, men vad skönt det skulle vara om det var 1 vecka kvar, HAHA. Jag vill åka till Usa, antingen California, Miami, New york eller florida. Skulle tro att det blir på alla platser. Jag kan verkligen se att det inte är omöjligt. För att tjäna lite pengar och upplevelser kan man söka jobb som au pair. I can really see it coming.

Ha en bra vecka

/Love to you all

work work

Har du haft en bra helg?
Jag måste snart gå ut med vovven en liten stund. Sen blir det plugga för fulla muggar, eller, kanske iallafall=)
Får kankse lite hjälp av Ciara work, who knows?

//
Love

Segar och degar

Heej
Tänkte anstränga mig ett inlägg, kan vara på tiden, eller hur?
Imorgon är det fredag och det känns så sönt, jag älskar helgerna nu för tiden. Nu har jag iallafall skrivit LITE, ska snart hoppa in i dushen(stavning?). Ska bara lyssna på Ciara-work för att ladda upp först. Youtube börjar sega ner nu för att jag kollar på för mycket film Hehe.

Puss

Can't wait til

http://www.youtube.com/watch?v=xMIlAPOMwUg Greta

http://www.youtube.com/watch?v=RnyDdfVgqnQ New moon

http://www.youtube.com/watch?v=1G5BMsvL46A Sex and the city 2

RSS 2.0