Snygga!!


Jag vill ha!

Amelie har så många kråkor så att hon kan ha jakt, HAHAHA!

Heeej!
Nu är jag hemma och jag är trött, det svider i ögonen om jag blundar. Igår var det käk och massa skratt. Vi sommnade runt 2 och sedan var vi upp klockan halv åtta. Fanny och jag var hurtiga och gick en bit sen käkade vi frukost. Sedan var Ida och Jaquiline tvungna att åka:(Klockan nio började brygghänget med Amelie Fanny, och Jacob som var våran båtförare. Vi har bara stekt och åkt mycket airhead. Vi skulle åka på en uppblåsbar sak som var skithal för att vi var helt oljiga, innan båten hade börjat dra oss, när vi var vid stranden, hade vi ramlat i fyra gånger...sjukt kul var det. Sen åkte vi 3 stycken på en airhead som var till för 1 eller 2 personer, behöver jag nämna att man flög utanför och gled av om man låg på sidorna eller, har inte skrattat så mycket på länge, skitkul! Vid halv 5 gick vi upp och satte oss i skuggan. Amelie och jag somnade med varsin tidning i knät, vi var så trötta. Nu är jag hemma och klockan är halv åtta...ska borsta tänderna och lägga mig framför tv:n, jag lär ju somna där. Det svider lite i mitt ansikte nu..men det går över. Jag är helt mörbultad och jag kommer att ha träningsvärk i magen och armarna imorgon. I armarna därför att det var så jäkla jobbigt att hålla i sig i airheaden när man släppade hela kroppen i vattnet och bikinitrosan flög åt helvete och i magen därför attt våra magmuskler har tränats idag av allt skratt.

Här näst, bilder!
Efterätt!
Älsklings Fanny
Hon med alla kråkorLånade promenadskor av Amelie, dom var aningen stora...long feet!
Det här var inte den lilla airheaden, det här är den stora...


Det blev inte några bilder när vi åkte eftersom vi satt på en ostadig sak i vattnet!

Hoppas att ni har haft en skön sommardag=)

Peace!

Mot Malstanäs

Om en timme ska jag åka till Amelie och grilla med några tjejer. Imorgon tror jag att det blir brygghäng och bad där. Nu måste jag gå och dammsuga, lovade mamma att göra det..tråkigt!
Ha en bra kväll, det ska jag

Peace

Bad

Drar ner till sjön en snabbis nu. Strax tillbaks!

God morgon

Har nyss ätit frukost, gröt med hemmagjord blåbärsylt. Idag ska vi åka till Örebros badhus. Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och läsa.
Have a good day!

Summer


Du själv är din värsta kritiker


Hoppa högt

Hej!
Ni fattar inte hur glad jag blev när jag såg att jag hade fått 7 kommentarer! Det är väldigt några men jag har alltid noll eller 1 kommentar, jag blev så himla glad, det gjorde min dag. Tacktacktack!Midsommar igår, det är en mysig "högtid". Det började med att skaka massa händer och tjata ut sitt namn. Sen var det dricka och lite snacks..sen satte lekarna igång, dans och sedan airhead och brygghäng.
Sen var det mat, som jag hade längtat! Det blev en lugn kväll med brygghäng och sedan film, jag somnade i soffan, haha! Vid ett, idag alltså, var jag hemma och tog en promenad, eller jag släpade fötterna efter mig. Jag hade hög musik på i lurarna och gick i mina egna tankar så varje gång en bil åkte förbi mig bakifrån hoppade jag högt, jag låtsades sen att jag hade en insekt på benet som jag vifftade bort, inte att jag blev skrämnd, nejnej. Jag hälsade på några kalvar också. Jag vill ha en! Sen gjorde jag lunch, mockarutor, stekt majs, tomat och paprika...
Blev inga bilder tagna igår.
Jag åt massor av jordgubbar, shit vad gott det är!
Stenhård!
var tvungen att visa att jag inte var naken under skjortan
Bajs

Jag såg inte ut så här på själva midsommarkvällen. Jag hade den nya vita klänningen, rött snäckhalsband och "guldiga" sandaler=)

Ha en bra dag

Midsommar

Hola!
Idag är det Midsommar! Hur ska du fira? Jag ska åka till Amelie, där det är partaj med hennes familjs vänner. Jag ska snart hoppa in i duschen(kan någon lära mig att stava det ordet, eller det här kanske var rätt?) sen åker jag till Amelie vid tolv. Ska chilla där med Fanny också till klockan tre då allt börjar. Wihi!
Igår var jag i Eskilstuna med Fanny och det här fick jag med mig hemBasicfärger och en vit klänning, VÄLDIGT olikt mig, vad har hänt? :P
Överdrivet Fanny och Nico örhänge

NU måste jag hoppa in i duschen!

Nästa shopping blir det ett par boots som jag varit förälskad i i ett halvår nu, snart blir vi ihop..en ny förälskelse med en randig kavaj ska blossa upp till en härlig sommaromans(jag är flummig)!HAHA!!
Sova


Denna bild på två anonyma sovare i MIN säng förra veckan. Jag gick och dushade, när jag kommer tillbaks så ser jag det här... Jag går ner och sover och i nästa sekund står mormor bredvid mig och säger att vi ska åka(skolresa), Paniiiiiik!

California

Jag får sommarkänslorhttp://www.youtube.com/watch?v=CTVJTt-Gfx8 ! På tal om California som ligger i USA så ska jag garanterat till Florida i påsk, måste! Eftersom jag slutat nian nu(yesyes) så fick jag välja mellan en bärbar dator och en resa, det lutar mot en resa och det lutar mot Florida! Mammamia! Nu ska jag ut och springa, jobbar på magrutor, haha!

Nu

Ojojooj, det var länge sedan jag skrev något på bloggen men det är för fint ute för att sitta vid datorn på dagarna. Som jag har längtat efter sommaren, nu är den här!!!! Idag har jag slappat i solen och nu på kvällskvisten ska jag ut och träna, tror jag. Imorgon åker jag in till Eskilstuna med Fanny och sen är det Midsommar. Då ska jag åka till Amelie där det är partey. Förlåt men nu blir jag lite nojjig och negativ, men jag vill inte att det ska bli höst och vinter, jag hatar det, det varar så länge, kan det inte vara 2 veckor höst, 2 veckor vinter, 2 veckor vår sen sommare resten av året...?


RSS 2.0