World tour day 2

Helloja !!
Idag gick det skit bra för oss på konserterna. Vi hade två. En i Malmköping och en i Sparreholm. Malmköpingarna var ganska tråkiga. men i Sparreholm var det riktigt kul. Barnen var så himla söta.
När vi kom till Sparreholm så packade vi upp alla saker(mycket släp på tunga musiksaker).
Sen fixade vi och sedan gick vi och åt lunch. Sen när vi ätit klart och ska gå och ta på oss ytterkläder möts vi av massa småtjejer. Vet ni vad dom vill ? Ha autografer. Så vi fick stå och skriva aoutografer och ge dom kramar. Sen när vi gick ut så står det några smågrabbar och har musik på och dansar. Vi ler åt dom och då springer dom efter oss och filmar oss med sina mobiler. En kille erbjuder 50 kronor om han får ta ett kort. Men vi sa att han kunde få ett kort gratis. Så vi ställde upp oss och drog till med ett smill. Det var som att vi var kändisar. HAHA !! Sen när vi hade spelat klart så ville dom höra mera. Så då tog vi all the small things för den är fartigast. Så efter ett tag gick vi i publicken och plockade upp folk och dansade. Det slutade med att alla barn och lärare och vi stog och dansade. Det var en lärare som var helt galen. Sjukt kul !!!! Efter konserten gick småflickorna runt och fick killarnas autografer...dom spelade nog lite tuffa(killarna alltså), men igentligen tyckte dom nog att det var väldigt kul=)
Tyvär så råkade jag glöma kamer...sorry =) Men jag LOVAR imórgon tar jag med den, men jag vet inte om jag hinner ta så många bilder, ska försöka.
Imorgon ska vi uppträda för söderskolan och våran skola.

Är sjukt trött nu.

PUSS

Har ni haft en bra dag ?

Kommentarer
Postat av: Lisen

Hahahaha så himmla söta barn =)

2009-03-05 @ 22:28:08
Postat av: Hanna

SparreHolmsBarnen var ju beroende av autografer x) de var den bästa publiken på alla småskolor vi var på =D

2009-03-06 @ 15:28:34
URL: http://hannagson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0