Fredag

Hej
Jag har tänkt på att skriva om någon sak, till exempel, miljö, djur, mode mm kanske en gång i månaden eller flera gånger. Som en liten tankeställare och debatt.

Jag tänkete börja med Miljö;

Prat
Miljö
Är det någon mer än jag som är trött på allt miljö prat och den lilla verkan.
Alla politiker och andra ´'Högre' människor håller på och pratar om miljön. Att man ska leva mer miljövänligt. Cykla mera, återvinna, köpa miljömärkta produkter. Men, vad gör dom själva !? Åker bil från stadshuset till sitt hem. Flyger med egna plan till ställena dom ska till, tror ni att dom återvinner mycket? Det tror inte jag.

Vi måste få med Usa, Kina och andra stora länder. Lilla Sverige kan inte göra så stor skillnad. Men vi måste till början få med många i vårt egna land. Nu går jorden att rädda, men om några år kan det vara för sent. Den kan redan va så pass skadad, isen kan vara så smällt så att det faktiskt inte går att rädda jorden.

Aporna håller på att dö, lejon håller på att dö, isbjörnarna hamnar mitt ute i haven när isen smällter och dör. Varför ska alla världens djur lida för att människan förstör DERAS jord. Dom var ju här först.

Vi måste göra något. Men jag som en människa av flera miljarder kan inte övertala världen att rädda jorden. Dom med makt och pengar måste få folk att innse att vi måste ändra oss !

Rädda os själva från undergång

Kommentarer
Postat av: Eva

Mmm, det var jättebra skrivet:) Det är så sorgligt att typ för första gången någonsin har man hittat isbjörnar som har drunknat...:( <33

2008-10-11 @ 20:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0